"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
ważna osoba
21-05-2016 19:43

Pary gości w Gościu Wydarzeń, ostatnio to sporadycznie się pojawia, nie wiem czemu nie stosują tego codziennie, zamiast Informacji wydłużyć program do 19.45.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
29-05-2016 18:26

Fragment wywiadu z p. Gawryluk:
Mamy zaraz Euro 2016, a ja pamiętam Euro 2008, wtedy ruszał Polsat News, a nową oprawę i studio otrzymały też Wydarzenia. Czy teraz po ośmiu latach program dostanie nową czołówkę i odświeżoną scenografię?

Myślimy o tym. Jeśli coś postanowimy, to na pewno o tym opowiemy.

W rozmowie poruszono też wiele innych kwestii dot. Wydarzeń.
Cały wywiad: http://www.wirtua...ska/page:1
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-05-2016 18:40

Nic z tego wywiadu nie wynika. Odpowiedzi przejechane przez cenzurę czy co icon_wink? Najczęściej tam pada: nie wiem, nie powiem, nie mam wiedzy.

Nie będę o tym mówić.

Nie znam dokładnie kryteriów tego rankingu, ani okresu jakiego dotyczył. Nie wiem też, jaka była nasza pozycja w czasach, gdy rządziła Platforma Obywatelska czy inne partie.

Myślimy o tym.

Chcę mniej mówić, a pokazać realne efekty naszej pracy.

Nie jestem w stanie, ale dlatego, że jestem w pracy.

Nie chcę tego analizować, bo nie wiem, co Krzysztof Luft miał na myśli.

Itd.
Awatar
ważna osoba
29-05-2016 19:42

Zobaczymy co wyniknie z tego we wrześniu. Ale miło by było, gdy na start Euro coś się zmieniło w 1wydpl
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-05-2016 20:15

Nie wiem czy to jest wizerunkowo dobrze dawać taki wywiad. Pani Dorota wychodzi tam na osobę, która nic nie wie, nie ogląda konkurencji i na połowę pytań odpowiada nie wiem lub nie jest zorientowana w temacie pytania.
Awatar
ważna osoba
29-05-2016 21:08

No fakt, trochę się skompromitowała. Kolejną kompromitacją byłą jej wypowiedź o braku 1wydpl na FB, to tak samo Henryk Sobierajski inny pomysł na obecność w internecie.
Edytowane przez Newsman20 dnia 29-05-2016 22:56
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-06-2016 15:54

Pani Dorota ma problem. Główne "Wydarzenia" niestety mocno tracą widzów. Gdyby nie to, że jeszcze mocniej tracą programy TVP, byłaby afera.

Dobrze radzi sobie tylko wydanie o 15:50, ale tutaj to bardziej zasługa przetasowań w ramówce TVP1. "Wydarzenia 22:00" też można uznać za sukces. Ale widownia wydania o 18:50 nie jest za ciekawa.
Awatar
ważna osoba
02-06-2016 16:10

To jest dobry moment na rewolucję w programie.
Udostępnij ten temat