"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-06-2011 20:47

Część reporterów "Wydarzeń" zostało przeniesionych do Polsat News. Nie wiem, czy też to zauważyliście icon_wink. Tak czy siak, nadal przygotowują felietony dla "Wydarzeń", ale już jako reporterzy Polsat News i tak też się przedstawiają icon_wink. Chodzi m.in. o Pawła Naruszewicza, Magdalenę Hykawy czy Beatę Lubecką (w jej wypadku to powrót do PN icon_wink).
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-06-2011 16:38

Tomasz Machała jest specjalnym wysłannikiem Polsat News i "Wydarzeń" do Aten. Relacjonuje greckie kłopoty gospodarcze.
Awatar
przyjaciel strony
06-07-2011 12:36

Doskonale wiem, ze to głupie, ale znów śniła mi się zmiana oprawy graficznej Wydarzeń. Wydarzenia 15:50 przeniosły się do mniejszego studia, a Wrześniewska-Siegier tłumaczyła mi, że odświeżone Wydarzenia 15:50 nie przyjęły się i spadła widownia icon_razz.gif
OK, a teraz dość moich idiotyzmów.
1) Kiedy wraca Gawryluk?
2) Czy Sakowska zostaje?
3) Czy Gozdyra ma urlop?
Awatar
ważna osoba
06-07-2011 13:21

No akurat Wydarzeniom o 15.50 oglądalność wzrosła i ogólnie mi się bardziej podobają niż te o 18.50
jestem zawsze
06-07-2011 15:46

Dorota Gawryluk wraca do pracy we wrześniu!i prawdopodobnie będzie prowadzić Wydarzenia i gość Wydarzeń na zmianę z Magdą Sakowską i Jarosławem Gugałą? O powrocie Doroty Gawryluk możesz poczytać w gazecie Świat i Ludzie i tam mówi Dorota w wywiadzie, że we wrzeniu albo w superekspresie czy Fakcie internetowych wydaniach.
Awatar
przyjaciel strony
06-07-2011 18:30

Jasne! Fakt pisał, że wróci latem, później, że we wrześniu. Córka Doroty Gawryluk to u nich raz Marysia, raz Gabrysia. icon_wink
Tak czy siak CZEKAM NA POWRÓT PANI GAWRYLUK icon_smile
jestem zawsze
06-07-2011 19:32

Fakt powołał się na wywiad Doroty Gawryluk dla czasopisma Świat i Ludzie a to czasopismo jest wiarygodne, gdzie sama Dorota Gawryluk stwierdza, że czas na powrót do pracy i będzie to wrzesień.
Z kolei Jarosław Gugała, jest chyba na urlopie bo Magda Sakowska od piątku prowadzi Wydarzenia i Gość Wydarzeń!?
Co do Agnieszki Gozdyry to chyba jest najbardziej zapracowaną dziennikarką Polsat News bo prowadzi Informacje, Wydarzenia 15.50, Rozmowę Wydarzeń i jeszcze To był Dzień aż dziwne, że nie prowadzi jeszcze głównego wydania o 18.50 w weekendy mogłaby by zastąpić Macieja Stroińskiego, który jest beznadziejny jako prezenter co wy o tym myślicie?
Edytowane przez azek84 dnia 06-07-2011 21:08
Awatar
przyjaciel strony
17-08-2011 21:16

Czy zauważyliście, że dziś w "Wydarzeniach 15:50" urozmaicono grafikę?
Pod belkami informacyjnymi pojawia się czarny cień. Nie wiem, czy w głównym wydaniu coś się zmieniło, bo dziś nie oglądałem.
Jutro zobaczę całe dwa wydania i wtedy będę wiedzieć - ocenię czy dodanie ciemnego cienia jest sensowne.

azek84 napisał(a):
... zastąpić Macieja Stroińskiego, który jest beznadziejny jako prezenter co wy o tym myślicie?

Co Ty chcesz od Pana Macieja? Jak dla mnie radzi sobie bardzo dobrze! Lubię go. Jest sympatyczny i sprawia wrażenie profesjonalisty.
Udostępnij ten temat