"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

jestem zawsze
17-08-2011 21:22

Oglądałem oba wydania i tylko w popołudniowym była zmiana grafiki z tym czarnym pasem w głównym wydaniu bez zmian.

Ciekaw jestem kiedy dokładnie wróci Dorota Gawryluk wiemy, że we wrześniu i ciekaw jestem czy Magda Sakowska pozostanie w roli prowadzącej Wydarzenia?
Awatar
przyjaciel strony
17-08-2011 21:23

azek84,
a czy pasek emitowany na zakończenie, podający listę osób, które przygotowały program się nie zmienił? Był taki błękitny? Mówię o wydaniu "15:50".
jestem zawsze
17-08-2011 22:00

Rzeczywiście był taki jaśniejszy niż poprzedni, ale czy błękitny dyskutowałbym z tym.

Z innej beczki ciekaw jestem, czy będą jakieś zmiany w głównym wydaniu we wrzeniu co do formuły, oraz grafiki?
Edytowane przez MN dnia 18-08-2011 00:26
wkręcam się
18-08-2011 11:06

Podobają mi się Wiadomości, Gość programu, Wydarzenia na świecie.Wczoraj oglądałam wywiad z p.Anną Grodzką, jesteście najbardziej obiektywną stacją w telewizji.Tak trzymać.TWN nie dorasta Wam do pięt.
Awatar
stały bywalec
25-08-2011 21:09

Dziś dziwnie zaczęły się Wydarzenia o 18:50 , nie było żadnego zapowiadanego skrótu informacji co będzie w głównym wydaniu , pani Magda od razu po powitaniu i przedstawieniu daty przeszła do zapowiadania danego tematu .
Awatar
przyjaciel strony
26-08-2011 12:40

Sobek19925 napisał(a):
Dziś dziwnie zaczęły się Wydarzenia o 18:50 , nie było żadnego zapowiadanego skrótu informacji co będzie w głównym wydaniu , pani Magda od razu po powitaniu i przedstawieniu daty przeszła do zapowiadania danego tematu .

Szkoda, że tego nie widziałem. Macie może jakieś video? Pewnie główny grafik poszedł na urlop i zastępca nie poradził sobie z montażem materiałów.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-09-2011 19:01

Magda Sakowska została oficjalnie przesunięta na weekendy w "Wydarzeniach". Od poniedziałku w dni powszednie w serwisie Polsatu będzie można oglądać "stary" skład: Dorota Gawryluk i Jarosław Gugała.
Awatar
bardzo ważna osoba
03-09-2011 19:10

Słowo "stary" można tu też dosłownie przypisać do tego składu ; D
Udostępnij ten temat