"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-10-2011 19:43

Pewnie to jakaś kara za tamten wywiad, ale przecież Polsat się nie przyzna, tylko woli opowiadać coś o jakichś urlopach lub innych sprawach icon_wink.
rozkręcam się
28-10-2011 19:48

W takiej sytuacji nie wiem jak wy Magda Sakowska powinna wrócić do Gościa Wydarzeń i sprawa byłaby załatwiona a Gugała prowadził by tylko Wydarzenia.
wkręcam się
21-12-2011 20:12

Zauważyłem,że w przeciągu kilku miesięcy większa część mojej rodziny "przerzuciła się" z Wydarzeń na Fakty.Do wczoraj nie przywiązywałem do tego większej uwagi,jednak przez przypadek dowiedziałem się,że zrezygnowali z Polsatowskich informacji z jednego powodu:Jarosław Gugała.Nie dopytywałem się czy irytuje ich jak mnie, nabieranie powietrza przez Pana Gugałę jak ryba,która "łapie powietrze",czy może strasznie widoczna nerwowość,która również nie świadczy dobrze o prowadzącym.Jednak tak jak i ja tak dwoje członków mojej rodziny "zrezygnowało" z Pana Gugały z powodu braku umiejętności prowadzenia dialogu z zaproszonymi gośćmi.Naszym zdaniem,jeżeli komuś zadaje się pytanie,to powinno mu się również dać szansę odpowiedzi.Pan Gugała jednak bardzo często nie daje tej szansy swojemu gościowi,co dyskredytuje go z roli dobrego prowadzącego. Czy ktoś ma podobne odczucia co do Pana Gugały?
Awatar
stały bywalec
21-12-2011 20:14

AntyPopulista napisał(a):

Zauważyłem,że w przeciągu kilku miesięcy większa część mojej rodziny "przerzuciła się" z Wydarzeń na Fakty
Brawo dla Twojej rodziny!
Awatar
ważna osoba
21-12-2011 20:16

Ja uważam że pod względem tematów Wydarzenia są lepsze, oglądam bez względu na prowadzącego.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-12-2011 20:26

Rozumiem, że chodzi Wam o ten słynny wywiad icon_wink. Problem w tym, że TVN przez te środowiska też uznawany jest za stronniczy i to chyba nawet bardziej niż Polsat.
Awatar
stały bywalec
04-01-2012 13:48

Może by tak Wydarzenia o 23:50 (wydanie nocne) , co wy na to?

Studio i tak o tej porze jest wolne , bo 1polnew nadaje ostatni serwis o 23:05 , który trwa 5 min.
Ja bym z chęcią oglądał , albo niech wydłużą nocne pasmo informacji w PN , tak jak to było dawniej . Bo straszne nudy a te powtórki , mnie już denerwują .
Awatar
ważna osoba
04-01-2012 16:41

Dlaczego w Wydarzeniach o 15.50 nie łączą się z giełdą i nie pokazują kursów walut w tym tygodniu?
Udostępnij ten temat