"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

jestem zawsze
04-01-2012 18:47

Rzeczywiście masz rację nie pokazują giełdy od poniedziałku czyli od nowego roku może, jakieś zmiany szykują się w Wydarzeniach związane z przebudową ramówki TV biznes zobaczymy co będzie w przyszłym tygodniu?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-01-2012 21:30

Też myślę, że ma to po prostu związek z rewolucją w TV Biznes, która nastąpiła od poniedziałku icon_smile. Jak się ogarną ze wszystkim, to może giełda wróci.
Awatar
stały bywalec
09-01-2012 19:23

Przed chwilą Dorota Gawryluk , zaprosiła na program "Więcej Wydarzeń" po Wydarzeniach i Gościu Wydarzeń , co to nowy program czy tylko specjalnie wydanie , od ważnych wydarzeń na Świecie i w kraju ?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-01-2012 19:30

Może tylko ze względu na dzisiejsze zdarzenia, ale trzeba śledzić sprawę. Tak naprawdę to nie byłby nowy program, a reaktywacja starego, bo "Więcej Wydarzeń" już kiedyś było, a potem spadło z ramówki icon_wink.
jestem zawsze
09-01-2012 20:00

Dorota Gawryluk nic nie powiedziała, że będzie następny program ani też że to było specjalne wydanie zobaczymy jutro?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-01-2012 20:05

Dokładnie, poczekajmy do jutra, to się okaże icon_smile.
jestem zawsze
09-01-2012 21:59

Dziwne, że akurat teraz ten program nadali wcześniej też były ważne w danym dniu Wydarzenia i jakoś wcześniej nie nadali tego programu może wrócił już na stałe do ramówki?
Awatar
przyjaciel strony
09-01-2012 22:11

Ja się cieszę, że Gość Wydarzeń wrócił, ale w takiej formie nie ma on sensu, bo powtarzane są w nim materiały z Wydarzeń. Przez to program jest nudny, a szkoda, bo realizacja jest OK.

Chciałbym zwrócić jeszcze uwagę na inny problem realizacyjny w Wydarzeniach.
Przy zapowiedziach najważniejszych wydarzeń dnia na początku programu o 18:50 belki informacyjne są półprzezroczyste (moim zdaniem wyglądają lepiej), a w trakcie programu to już ruletka: czasem pełny kolor, czasem półprzezroczyste. Dodatkowo zdarzają się wpadki typu: wypuszczenie czerwonej belki z programu popołudniowego w wydaniu głównym. Przez to grafika jest niespójna.
Udostępnij ten temat