"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

jestem zawsze
31-01-2012 19:36

Nie była to pomyła realizacyjna bo dziś również był ten sam początek co wczoraj a nawet zmodyfikowany i dodatkowo nie było na początku pokazu całego studia, nie co zmodyfikowali kadrowanie na końcu Wydarzeń zapowiadanie Gościa Wydarzeń inny kadr kamery jest teraz.
Z innej beczki Dorota Gawryluk chyba na urlopie?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-02-2012 20:24

Tutaj jest to zobrazowane icon_smile:

jestem zawsze
01-02-2012 21:19

Bardzo fajnie to wygląda, świetnie to zrobili teraz krok na dalsze zmiany np odświeżenia scenografii czy czołówki albo formuły programu to już był by mój szczyt marzeń, mam nadzieje, że tak się stanie w każdym razie ten nowy start jest rewelacyjny i daje poczucie, że Wydarzenia się zmieniają i będą najlepszym programem informacyjnym zresztą według mnie już są co wskazuje zwiększenie oglądalności w styczniu!!!!!!!!!!!
Awatar
bardzo ważna osoba
01-02-2012 21:32

Po pierwsze - najważniejsze: "Wydarzenia" w 16:9 wyglądają fenomenalnie!
Po drugie: Muzyka początkowa trwa dłużej (3
po trzecie (tu, niestety duży minus): brakuje mi zwrotu "Czas na Wydarzenia", po którym zawsze miałem ciarki...

Fakt, oglądalność w styczniu bardzo, bardzo dopisała!
jestem zawsze
01-02-2012 21:37

Nie zgadzam się z twoim minusem o ten zwrot trzeba dokonywać zmian by nie było monotonni i teraz jest bardzo fajnie, zgadzam się, że w formacie 16:9 Wydarzenia wyglądają bardzo fajnie.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-02-2012 21:53

Owszem, ale słowo "zapraszam" brzmi niebywale powolnie i kiedy na dodatek mówi to Jarek, mam wrażenie, że ten program nigdy się nie zacznie, niestety.
Gdyby to było na przykład: "Jarosław Gugała. Witam w środę, 1 lutego. To są Wydarzenia!", to wtedy brzmiałoby to dużo dynamiczniej.
jestem zawsze
01-02-2012 22:27

Zobaczymy jak to zostanie wykonane przez Dorotę Gawryluk czy Magdę Sakowską albo Joannę Wrześniewską-Sieger albo Macieja Stroińskiego wtedy będzie można to porównać w szczególności jak będzie rozpoczynać Magda Sakowska.
Awatar
jestem zawsze
01-02-2012 22:43

Moim zdaniem na początek prowadzący powinni mówić:
''Wtorek 1 lutego 2012 roku. Minęła 18:50 w Telewizji Polsat czas na Wydarzenia''. Dopiero potem po czołówce powinno być dobry wieczór i przedstawienie się. Ewentualnie można zatrudnić jakiegoś lektora jak to robią w niektórych ośrodkach TVP.
Udostępnij ten temat