"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

jestem zawsze
06-02-2012 19:55

Znakomity wynik Wydarzeń ponad 3.800 mln bardzo się cieszę, że Wydarzenia o 18.50 pną się w górę nawet jeśli ten wynik zawdzięczamy matce Madzi.
jestem zawsze
10-02-2012 21:13

Magda Sakowska nie co zmodyfikowała start Wydarzeń zamiast "zapraszam na Wydarzenia" powiedziała "zaczynamy Wydarzenia" myślę, że to jest lepszy zwrot niż zapraszam jak myślicie?
Awatar
ważna osoba
10-02-2012 21:41

Uważam tak samo jak Ty icon_wink
jestem zawsze
14-02-2012 10:33

Przeczytałem wywiad z Kamilem Durczokiem na Wirtualnych mediach i jestem zaskocozny jakie zmiany będą w Faktach, jeśli Wydarzenia nie odpowiedzą mocno to będzie całkowita kompromitacja Wydarzeń. Mam nadzieje, że będzie mocna odpowiedź, a polecam wywiad w wirtualnych mediach przeczytajcie sobie.
Awatar
ważna osoba
14-02-2012 12:36

Moim zdaniem 1wydpl mają najgorszą oprawę ze wszystkich serwisów. Czołówka i studio daleko za Faktami czy Wiadomościami. Może i rzetelnie przedstawią informację ale dla widza liczy się w dużym stopniu obrazek i tak niestety jest.
jestem zawsze
14-02-2012 15:26

Zgadzam się w pełni mam nadzieje, że nie długo coś zmienią?
Awatar
bardzo ważna osoba
14-02-2012 15:40

Ja też przeczytałem ten wywiad. Zastanawiam się czy to nie są takie czcze przechwałki. Ale z drugiej strony, przyznaję, Polsat nie powinien tego bagatelizować.
piszę coraz więcej
14-02-2012 19:53

lukasz20 napisał(a):

Moim zdaniem 1wydpl mają najgorszą oprawę ze wszystkich serwisów. Czołówka i studio daleko za Faktami czy Wiadomościami. Może i rzetelnie przedstawią informację ale dla widza liczy się w dużym stopniu obrazek i tak niestety jest.

No proszę Cię człowieku... A co widzisz złego? Nie ładnego? Czy wszystkie stacje telewizyjne muszą wyglądać jednakowo, by tylko różnili się w nich twarze i nic więcej?
Szczerze powiem że od bardzo długiego czasu nie tylko że wolę ale i przyzwyczaiłem się do oglądania 1wydpl . Nie interesuje mnie TVN, nie interesuje mnie TVP1 ani TVP2. A nawiasem mówiąc ten jingiel przed i po 1wydpl jest lepszy i nawet najlepszy z wszystkich programowych serwisów informacyjnych.
Udostępnij ten temat