"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

jestem zawsze
06-03-2012 19:41

Ja tez podzielam . Brawo pan Gugała.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-03-2012 12:09

Bardzo fajnie wyglądały 1wydpl prowadzone na stojąco, ale dobrze ,że nie cały czas - tylko na przemian. Na początku na stojąco , a później na siedząco - tak powinno być zawsze . Najważniejsze wydarzenia dnia - na stojąco, a te ciekawe lecz nie najważniejsze - na siedząco .Oby tak było zawsze. A tak w ogóle - brawo 1wydpl i 1pol.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
01-04-2012 19:20

wg. mnie na stałe 1wydpl powinny wprowadzić ujęcia z kamer w dużych miastach w Polsce na żywo na koniec programu, fajnie to wygląda prosimy częściej, jeżeli się da to codziennie. kiedyś swego czasu Wiadomości TVP robiły podobnie tyle że na początku programu pokazując Kościoły w Polsce. Osobiście nie wzywam Polsatu do pokazywania kościołów w Polsce bo to nie o to chodzi żeby religie promować ale jakieś ładne miejsca, zabytki, krajobrazy, czy obrazy z centrum miast. naprawde fajnie to wygląda, dodatkowo trochę zmienia dotychczasowy styl 1wydpl nie miałbym nic przeciwko aby dwa najważniejsze wydarzenia danego dnia były prezentowane na stojaco niby nie wiele ale już nadaje 1wydpl trochę więcej dynamizmu i zmienia je praktycznie nie wpływając na budżet programu.
Edytowane przez Posterunkowy dnia 01-04-2012 19:28
jestem zawsze
01-04-2012 20:18

Zgadzam się z tobą w 100%.
Awatar
ważna osoba
02-04-2012 10:19

Też się zgadzam icon_razz.gif
jestem zawsze
02-04-2012 19:57

Rekord Gościa Wydarzeń ponad 30 minut dziś trwał i gwałtowna rozmowa Gugały z Brudzińskim. Gugała nie powinien chyba rozmawiać z przedstawicielami PISU znów będzie głośno.
Awatar
stały bywalec
02-04-2012 20:02

Było ostro.Gugała dał jeszcze lepszy popis niż w czasie wywiadu z Hofmanem.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-04-2012 20:15

I co, znowu będzie urlop icon_green?
Udostępnij ten temat