"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-04-2012 00:52

Nie było powtórki "Gościa Wydarzeń" o 23:15. Zamiast był film dokumentalny Małgorzaty Ziętkiewicz o papieżu Janie Pawle II.
jestem zawsze
03-04-2012 10:20

Może nie chcieli powtarzać skandalicznego wydania, ale i tak można w internecie obejrzeć skróty. Niestety muszę przyznać, że Jarosław Gugała całkowcie się skompromitował jego argumentacja jest dla mnie nie do przyjęcia, ale Brudziński mówił całkiem sensownie z wyjątkiem bomb, trzeba wyegzekwować od Rosji np wrak samolotu co nam się należy za długo to już trwa.
Edytowane przez azek84 dnia 03-04-2012 10:50
Awatar
stały bywalec
03-04-2012 19:12

Wczoraj, pomimo, że wstaje o 4 czekałem na powtórkę, ale się nie doczekałem.Jeśli ktoś chce obejrzeć "występ" Gugały tu są linki.Całość podzielona na 3 części-http://www.youtub...ure=relmfu[left] http://www.youtub...ure=relmfu[/left][left]http://www.youtub...ure=relmfu[/left]
jestem zawsze
03-04-2012 19:34

Dziś Jarosław Gugała normalnie prowadził program widocznie bez konsekwencji za wczoraj albo dopiero rozmowa przed nim lub dostał ostrzeżenie.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
03-04-2012 19:48

Dzisiaj obejrzałem powtórkę tego programu. Powiem a raczej napiszę tak: Ewidentnie pan Gugała wykazał się brakiem profesjonalizmu choć tutaj muszę podkreślić, że aby być cierpliwym przy takim gościu i przy tym co on mówił to dwie szklanki melisy na uspokojenie by nie pomogły. Ĺťeby nie było że popieram takie zachowanie dziennikarzy. Nie. Ale ja gdybym był na miejscu pana Jarosława to albo bym coś zrobił panu B. albo popełnił sepuku. Ciekawi mnie jak to jest możliwe że taki pan Rymanowski wiadomo z jakiej telewizji porafii mimo głupot jakie wygaduje pan B. wysłuchać go w cierpliwości, powstrzymać się od komentowania jego poglądów i jednocześnie zachować spokój. Nie chcę nikogo pomawiać ale albo to jest sprawka leków na uspokojenie albo pan Rymanowski jest naprawdę profesjonalistą. Tak czy siak proponuję co następuje:
+ urlop dla pana redaktora Gugały
+ możliwie rzadko zapraszać posłów partii której nie podam nazwy ale wiadomo o jaką chodzi,
+ jeżeli nie uniknione jest zaproszenie, to proponuję jakieś leki na uspokojenie, chociaż ziółka ( jeżeli pan redaktor nie chce się truć chemią )
+ nauczyć się profesjonalizmu od pana Bogdana z konkurencji. ( naprawdę ma gość cierpliwość, kilka razy oglądałem jego wywiady z właśnie panem B. szacunicon_smile )
a tak nawiasem - jeżeli zwolnić pana Gugałę to za coś innego ( kiedyś wspominałem ) a nie za ten wywiad.
Sytuacja się powtarza. A może pan Jarosław powinien stworzyć własny program nie koniecznie z gościem ale np. interwencyjny, kulturalny itp.
Na koniec chciałem tylko zadeklarować że nie jestem po żadnej ze stron ani za prawicą ani za "liberałami"
jestem zawsze
03-04-2012 19:53

zgadzam się z tobą w pełni, Gugała zachowuje się tylko wobec przedstawicieli Prawa i Sprawiedliwości u jeśli tematyk schodzi na tema Smoleńska, ale wczoraj przeszedł samego siebie. Tym razem Brudziński wypadł lepiej i jego argumenty bardziej do mnie trafiły niż Gugały a nie jestem zwolennikiem tej partii tylko krytykiem co do Smoleńska to niestety Brudziński ma racje jeśli chodzi o wrak samolotu czy sekcje zwłok. Przykładu zachowania dziennikarza nie trzeba szukać wśród konkurencji np Bogusław Chrabota bardzo dobrze wypada.
jestem zawsze
05-04-2012 22:13

Ciekaw jestem czy będzie jakieś specjalne wydanie Wydarzeń na wybory prezydenckie we Francji z Paryża, 5 lat temu były prowadziła je Hanna Lis. A wcześniej 10 kwietnia mogłyby być z przed Pałacu Prezydenckiego albo ze Smoleńska.
Awatar
ekipa moderatorska
05-04-2012 22:24

10 kwietnia sprzed Pałacu to nierealne, na pewno znowu będzie się tam coś dziać i jeszcze poniesliby jakieś straty w sprzęcie.
A zagranicznych wydań Polsat nie robi. Ale na pewno wszędzie będą reporterzy.
Udostępnij ten temat