"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

jestem zawsze
05-04-2012 22:47

Z Watykanu były w tam tym roku prowadzone przez Magdę Sakowską na beatyfikację masz chyba krótką pamięć.
bywam tu czasem
10-04-2012 21:52

Olejnik całe życie ludziom przerywa i nikt z tego afery nie robi.

Lubię Wydarzenia, ale nie lubię, jak prowadzi je Gugała, bo strasznie sapie.
jestem zawsze
10-04-2012 22:00

Dotyczy tego że ktoś apeluje by my pisali skargi na Gugałę na różnych instytucji np Rady Etyki Mediów, Krajowej Rady Radiofonii , Stowarzyszenia Dziennikarzy Katolickich za wywiad w Gościu Wydarzeń z Brudzińskim w skrócie by go zwolnić.
Awatar
ekipa moderatorska
10-04-2012 22:02

azek84 napisał(a):
Najważniejsze instytucje to: Katolickie Stowarzyszenie Dziennikarzy, Stowarzyszenie Dziennikarzy Polskich, Obywatelska Komisja Etyki Mediów na czele z Ewą Stankiewicz i Janem Ĺťarynem

Najważniejsze media to: Gazeta Polska, Uważam Rze, portale: niezależna.pl i wpolityce.pl

Śmiech na sali. Najważniejsze media, że hej.
jestem zawsze
10-04-2012 22:06

donia31 napisał(a):
Lubię Wydarzenia, ale nie lubię, jak prowadzi je Gugała, bo strasznie sapie.

Z Tobą także zgadzam się. icon_wink Sapanie czy zaciągi Gugały strasznie mnie irytują. Poza sapaniem nic do niego nie mam, ale tak ich nie znoszę, że gdy widzę Gugałę w roli prowadzącego to odechciewa mi się oglądania Wydarzeń. icon_wink
Awatar
ważna osoba
10-04-2012 23:04

Nie uważacie, że dzisiejsze Wydarzenia były do niczego gorsze nawet niż Panorama jeśli chodzi o oprawę ze wstępem w tak ważnej rocznicy a prześledziłem dziś wszystkie programy informacyjne.
Awatar
ważna osoba
16-04-2012 10:54

Jutro gorący dzień dla Jarosława Gugały bo zbiera się Rada Etyki mediów, która ma się zająć Gościem Wydarzeń z 2 kwietnia, gdzie Pan Jarosław dyskutował z Joachimem Brudzińskim przez prawie 40 minut.
Awatar
ekipa moderatorska
16-04-2012 11:04

I co z tego? Jak to ma niby negatywnie na niego wpłynąć.
Udostępnij ten temat