"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
ważna osoba
01-05-2012 19:42

Ciekaw jestem czy będą nadane Wydarzenia z Paryża tak jak 5 lat temu? Pod czas wyborów prezydenckich.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-05-2012 17:21

Dorota Gawryluk w ostatnim czasie zmieniła fryzurę icon_wink. Mały szczegół, ale warty odnotowania icon_smile.
Awatar
ważna osoba
16-05-2012 19:35

Dzisiejsze Wydarzenia to totalna katastrofa nie było wejścia na początku, nie było zapowiedzi materiałów, nie mal całe Wydarzenia były kopią Wydarzeń 15.50, reporterzy na koniec materiału mówili Polsat News a nie Wydarzenia, dwa materiały Pawła Naruszewicza w jednym mówił Polsat News w drugim Wydarzenia. W sumie totalna klęska dzisiejszych Wydarzeń, nie wiem czym to tłumaczyć czy kłopotami technicznymi czy brakiem reporterów czy może szykują się zmiany???????????????
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-05-2012 00:26

Pisałem już o tym też w shoutboxie. Byłem zaskoczony i to negatywnie. Pełna kompromitacja. Obawiam się, że to na stałe, jeśli tak, to pan Gugała przesadził i to po całości. Rozumiem oszczędności, ale bez przesady.
Awatar
ważna osoba
17-05-2012 11:41

Jeśli to coś bo nie można tego nazwać Wydarzeniami byłoby na stałe przechodzę na Fakty ale mam nadzieję, że to były techniczne kłopoty, to coś jest dobre na Wydarzenia 15.50 a nie główne. Dziwne nawet startu nie było zapowiedzi materiałów wydaje mi się, że bardziej kłopoty techniczne?????????????
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
17-05-2012 13:39

zobaczymy jak będzie dziś, wczoraj akurat nie oglądałem.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-05-2012 15:22

To raczej były kłopoty techniczne, bo później w "Informacjach" PN widziałem felieton, który miał być o 18:50, a nie był.
Awatar
ważna osoba
17-05-2012 15:49

Z ciekawości zadzwoniłem do Polsatu stwierdzili, że żadnych oszczędności nie ma a nic o usterce technicznej ale przekaże to redakcji moje zapytanie.
Udostępnij ten temat