"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
ważna osoba
23-05-2012 16:30

Bo to jest ważne wydarzenie Euro w Polsce i tylko dlatego jestem ciekaw czy będą specjalne wydania Wydarzeń a nie upodabnianie to TVN-Faktów.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
23-05-2012 17:15

Jeżeli chodzi o wydarzenia to apeluje do ich szefa aby wprowadził zmiany w sposobie prowadzenia programu. Od 18:50 do 19:00 na stojąco, od 19:00 do 19:15 przy stole. niby mała zmiana a cieszy oko icon_wink
Awatar
ważna osoba
23-05-2012 18:36

Zgadzam się w pełni, ale byłaby to kopia Wiadomości tvp.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
23-05-2012 19:56

Przedstawiając taką propoycję, nie wiedziałem że podobnie robią wiadomości bo po prostu tego programu nie oglądam, mimo to podtrzymuje propozycje. Pamiętam Wydarzenia podczas katastrofy pod Szczekocinami i nie tylko, wtedy program był właśnie prowadzony w podobny sposób, dużo ciekawsze niż normalne Wydarzenia, oglądając często Polsat News przyzwyczaiłem się do tego, że prowadzący zasiadają za stołem, ale szczerze powiedziawszy, kiedy oglądam Wydarzenia to mnie to nudzi.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-05-2012 20:07

Można też wreszcie zacząć wykorzystywać tylną część studia, bardzo rzadko pokazywaną icon_wink.

tvpolsat.info/images/news/ww11t.jpg

tvpolsat.info/images/news/ww11z3.jpg
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
23-05-2012 20:38

MN, dokładnie. Mają "wypasione" studio, a korzystają tylko z jego części.
Awatar
ważna osoba
23-05-2012 20:59

Zgadzam się z tobą w pełni i popieram, może nowy program Gugały będzie czymś nowym w Polsat News. A co do Wydarzeń zmiana formuły jest nie zbędna i zgadzam się że bardzo ciekawie Wydarzenia prowadzone po katastrofie pod Szczekocinami, może nie długo doczekamy się zmian, które zaspokoją nasze oczekiwania?
Awatar
ważna osoba
24-05-2012 11:45

ciekawe co się stało z Jarosławem Gugałą całkiem zniknął z wizji a może ciężko pracuje nad nowym programem.
Udostępnij ten temat