"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-06-2012 22:44

A choćby dla tych 30% nieoglądajacych do których oczywiście się nie zaliczam ale np. część mojej rodziny już tak.
Awatar
ważna osoba
07-06-2012 23:17

Jest to bardzo ważne wydarzenie więc i Wydarzenia powinny być specjalne.
Awatar
ważna osoba
08-06-2012 16:17

Szkoda, że nie będzie specjalnego wydania Wydarzeń bo jak by było Joanna Wrześniewska-Sieger by zapowiedziała.
Awatar
ważna osoba
08-06-2012 21:27

Wycofuje swój poprzedni wpis. Bardzo fajnie, że Wydarzenia były dziś nadane z poza studia czyli sprzed Stadionu Narodowego.

Oprawa graficzna Faktów mnie dziś powaliła. Niech w końcu ktoś się weźmie za grafikę Wydarzeń w szczególności na szczególne okazje teraz jest najgorsza nawet Panorama ma lepszą.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
09-06-2012 23:09

Mam pytanie do stałych widzów. Niestety przez EURO kolejny dzień nie oglądałem wydarzeń. Chodzi o skróty meczów. Czy Polsat pokazał w swoich programach skróty meczu Polski z Grecją i Rosji z Czechami?
Awatar
ważna osoba
09-06-2012 23:26

Rosji z Czechami na pewno nie z tego co pamiętam z wczoraj to z meczu Polska-Gracja też nie w końcu nie mają praw do pokazywania, al e były skróty w czoraj w To Był Dzień.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-06-2012 00:17

Były problemy z tym skrótem meczu z Grecją, bo Polsat dostał go gdzieś chyba po 20:00 i po raz pierwszy był w "To był dzień". Skrót jednak był z komentarzem pana Szpakowskiego i chyba dlatego później go już nie pokazywano, ale w programie "Cafe Euro News" sobie z tym poradzono zasłaniając komentarz muzyczką icon_wink.

Skrótów innych meczów Polsat nie ma, więc wykorzystuje zdjęcia (fotografie) z PAP-u bodajże.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
14-06-2012 15:41

Wczoraj w 1wydpl o 18.50 były fragmenty z meczu Polska - Rosja z podpisem, że materiał jest TVP Sport. Czy 1pol nie złamał prawa?
Udostępnij ten temat