"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-06-2012 15:45

Nie, Polsat może pokazywać 90-sekundowe fragmenty meczów Polaków w serwisach ogólnoinformacyjnych oraz serwisach sportowych.
bardzo ważna osoba
14-06-2012 15:59

może ewentualnie Polsat jednorazowo kupił po prostu od TVP materiał.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-06-2012 16:05

Nie, przecież było o tym już pisane icon_smile. TVP musi przekazać takie materiały na podstawie ustawy. Stacje komercyjne nie mogą sobie jednak zgrywać czego chcą, tylko muszą poczekać, jak TVP prześle im materiał. I za to płacą 1,5 tys. zł. Jest to opłata tylko za przygotowanie materiału.
Awatar
ważna osoba
16-06-2012 19:34

Jestem bardzo rozczarowany, że nie był dziś Wydarzeń z poza studia tak jak mają Fakty i Wiadomości.
Awatar
ważna osoba
03-08-2012 22:35

Co myślicie by Jarosława Gugałę w Wydarzeniach zastąpił go bardziej dynamiczny Marek Kacprzak?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-08-2012 01:05

Newsman20 napisał(a):

Co myślicie by Jarosława Gugałę w Wydarzeniach zastąpił go bardziej dynamiczny Marek Kacprzak?

Nie aż tak to nie, jestem przeciw, nie powinien być szefem, ponieważ sobie nie radzi, ale nie wyobrażam sobie, aby całkowicie zniknął z Polsatu. Nie podoba mi się jego sposób rządzenia, ale mimo wszystko go lubię.

Jeżeli pojawi się jego nowy program to bardziej widziałbym na jego miejscu w Wydarzeniach Agnieszkę Gozdyrę, uwielbiam jak prowadzi programy, jest świetna.

Bardzo lubię także pana Kacprzaka, ale wydaje mi się, że powinien prowadzić jakiś nowy program publicystyczny.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
12-08-2012 00:25

Skoro wątek dotyczy programów Wydarzenia, Gość Wydarzeń oraz Więcej Wydarzeń, to pozwolę sobie przedstawić kilka propozycji zmian w Wydarzeniach oraz w tym paśmie.

+ Pierwszą zmianą jaką mogłoby wprowadzić kierownictwo jest prowadzenie Wydarzeń przez dwie osoby od poniedziałku do piątku.

+ Propozycją, która się już pojawiała jest sposób prowadzenia. Pierwsze dziesięć minut program mogłaby prowadzić jedna osoba na stojąco. Kolejną część programu prowadziłyby dwie osoby przy wspólnym stole prezenterskim.

+ Ucieszyłby mnie powrót programu Więcej Wydarzeń. Mógłby być prowadzony przez jedną z osób, które prowadziły w danym dniu Wydarzenia. Np. Wydarzenia prowadzą p.Gugała i p.Gawryluk, Gościa Wydarzeń zaraz po Wydarzeniach p.Gawryluk, program Więcej Wydarzeń p.Gugała.

+ Przydałyby się dodatkowe kadrowania.

+Nie miałbym nic przeciwko zmianie/odświeżeniu oprawy Wydarzeń oraz wspomnianych na początku wypowiedzi programów.

Takie zmiany pozwoliły by według mnie oczywiście zwiększyć widownię. Ucieszę się, jeżeli któraś z wymienionych zostanie wprowadzona. Marzenia... wiem.
Edytowane przez Posterunkowy dnia 12-08-2012 00:47
Awatar
ważna osoba
12-08-2012 11:09

Oj, chyba twoje propozycje są nie realne, jeśli chodzi o prowadzenie przez dwóch prezenterów, po drugie Jarosław Gugała prawdopodobnie przestanie całkowicie prowadzić Wydarzenia na rzecz swojego nowego programu a w jego miejsce wejdzie pewnie Magda Sakowska. Nie zapominaj o przebudowie pasma wieczornego Polsat News, które ma nastąpić. Co do reszty, czyli odświeżenie programu oraz nowe kadrowanie i formuła prowadzenia jak najbardziej jestem na tak. Dodałbym jeszcze stronę internetową Wydarzeń.
Udostępnij ten temat