"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
stały bywalec
12-08-2012 11:58

Newsman20 napisał(a):
po drugie Jarosław Gugała prawdopodobnie przestanie całkowicie prowadzić Wydarzenia na rzecz swojego nowego programu

A kiedy ten miał by się pojawić ?

A co do Wydarzeń chciał bym aby powróciła Magdalena Kaliniak ! icon_cool
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
12-08-2012 13:49

Newsman20 napisał(a):

Oj, chyba twoje propozycje są nie realne, jeśli chodzi o prowadzenie przez dwóch prezenterów

Dlaczego nie realne? Nie widzę większego problemu.Dostawić drugie krzesło, zapłacić dodatkowe wynagrodzenie, dopracować całość i będzie ok.
Edytowane przez Posterunkowy dnia 12-08-2012 14:03
Awatar
bardzo ważna osoba
12-08-2012 14:28

e tam napisał(a):
+ Propozycją, która się już pojawiała jest sposób prowadzenia. Pierwsze dziesięć minut program mogłaby prowadzić jedna osoba na stojąco. Kolejną część programu prowadziłyby dwie osoby przy wspólnym stole prezenterskim.

A teraz wyobraź sobie to w praktyce. Tak się nie da. Teraz w "Wiadomościach" jest już taki misz-masz, że szok - raz stoi, raz siedzi... Jak widzę, gdy Ziemiec albo Kraśko 'krząta się' przed telebimem, mam wrażenie, że tak, jak kiedyś, któryś z nich spadnie z podestu i wreszcie złamie sobie nogę na żywo.
Proponuję rewolucję - prowadzenie na leżąco.

e tam napisał(a):
+Nie miałbym nic przeciwko zmianie/odświeżeniu oprawy Wydarzeń oraz wspomnianych na początku wypowiedzi programów.

To najgorsze co Polsat mógłby zrobić. Nie chcę tu porównywać, ale TVN od tylu lat nie tknął oprawy "Faktów", jedynie wprowadził lifting, bo musiał przystosować oprawę do 16:9. Teraz, to co zamierzają to naturalne. Tyle lat bez zmian - muszą to zrobić.
'Nowe' "Wydarzenia" mają dopiero 4 lata. Są młodziutkie, nie trzeba nic zmieniać.

e tam napisał(a):
Takie zmiany pozwoliły by według mnie oczywiście zwiększyć widownię.

Widownia "Wydarzeń" systematycznie się zwiększa. Są zresztą inne sposoby na przyciągnięcie widowni.

Ale popieram: zmiany prowadzących, ewentualne 'podwójne' prowadzenie, np. w weekendy, utworzenie strony internetowej, kadrowania i inne, mało zauważalne i mało inwazyjne rozwiązania.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
12-08-2012 14:35

Newsman20 napisał(a):

po drugie Jarosław Gugała prawdopodobnie przestanie całkowicie prowadzić Wydarzenia na rzecz swojego nowego programu

Skąd te domysły? Gugała jest jedną z twarzy Polsatu, nie sądzę, aby przestał prowadzić główny serwis stacji, wręcz nie powinien.

Nie zapominaj o przebudowie pasma wieczornego Polsat News, które ma nastąpić.

Nie zapominam, na tym mogłoby to polegać. Oprócz powrotu programu Więcej Wydarzeń mógłby pojawić się nowy program p.Gugały n. o godzinie 22:00. Przy swojej wypowiedzi nt. zmian podałem przykładowe nazwiska prowadzących.Programu Więcej Wydarzeń wcale nie musi prowadzić Gugała. Jeżeli będzie miał swój nowy program to nie powinien, wystarczy, że poprowadzi Wydarzenia i zapowiadaną nowość. Podkreślam jeżeli, mam coraz więcej wątpliwości. Propozycję zmian w ramówce mam, ale nie będę tu jej zamieszczał, ponieważ nie są takie działania tolerowane i popierane. Jeżeli chcesz możemy się Newsman20 wymienić pomysłami przez PW.

Dodałbym jeszcze stronę internetową Wydarzeń.

Jeżeli ma to być taka strona jak ten projekt Polsat News, to niech sobie darują. Wydarzenia mają już swoją "stronę internetową" a dokładniej wizytówkę http://www.polsat...index.html

Opium napisał(a):
A teraz wyobraź sobie to w praktyce. Tak się nie da. Teraz w "Wiadomościach" jest już taki misz-masz, że szok - raz stoi, raz siedzi... Jak widzę, gdy Ziemiec albo Kraśko 'krząta się' przed telebimem, mam wrażenie, że tak, jak kiedyś, któryś z nich spadnie z podestu i wreszcie złamie sobie nogę na żywo.
Proponuję rewolucję - prowadzenie na leżąco.

Coś w tym co mówisz jest, ale według mnie takie odświeżenie formuły by się przydało, nie oglądam Wiadomości, więc się nie wypowiem na ich temat. Pewne jest jedno zmiany muszą zostać przeprowadzone z senesem, po prostu i będzie, ok. Prowadzenie na leżąco, hmm... ciekawa propozycja, zwłaszcza, gdyby prowadziłaby pani Sakowska icon_wink
Edytowane przez Posterunkowy dnia 12-08-2012 14:48
Awatar
stały bywalec
12-08-2012 14:54

Inna propozycją która by coś nowego wniosła powinna być nowa twarz, tylko nie ta z konkurencji . Np. zupełnie nie znana dotąd osoba .
Awatar
bardzo ważna osoba
12-08-2012 15:03

e tam napisał(a):
Prowadzenie na leżąco, hmm... ciekawa propozycja, zwłaszcza, gdyby prowadziłaby pani Sakowska icon_wink

O, tak ; D Widzę, że i Ty jesteś fanem Magdy. ; )
Awatar
ważna osoba
12-08-2012 16:55

e tam możemy się powymieniać pomysłami bo ja bym totalnie zrewolucjonizował Polsat News i Wydarzenia. Jestem ciekaw, kiedy w końcu Polsat News wprowadzi zmiany w paśmie wieczornym zapowiadane przez Macieja Stroińskiego.
Awatar
ważna osoba
12-08-2012 23:31

Co myślicie o tym by Wydarzenia przesunąć na 19 i rozpocząć totalną walkę o widza z Faktami?
Udostępnij ten temat