"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-10-2012 15:54

Wczoraj "Wydarzenia sportowe" nadano ze studia TV Biznes i były emitowane na żywo, a nie z puszki jak zwykle icon_wink. Studio TV Biznes jest w tym czasie wolne, więc w sumie codziennie mógłby stamtąd być nadawany sport po "Wydarzeniach".
Awatar
ekipa moderatorska
20-10-2012 19:28

Szkoda, że tak było tylko jednorazowo. Sport bardzo traci na tym, ze nie jest na żywo w tygodniu. Wczoraj np Skra grała od 18 mecz o 3 miejsce. I zamiast powiedzieć aktualny wynik, zaprosić do PS czy połączyć się na chwilę z meczem. To tylko wspomnieli o tym meczu. Bo w końcu o 19:20 mogło być już po nim gdyby było 3 do 0.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-10-2012 19:48

Wystarczą dobre chęci, bo studio stoi wolne, dopiero o 19:30 są stamtąd "Biznes Informacje". A od 18:45 do 19:30 jest puste, bo TV Biznes pokazuje powtórki. Dla chcącego, nic trudnego icon_wink.
Awatar
ważna osoba
02-11-2012 19:42

Nie wiem jak wy, ale ja już nie mogę i nie jestem w stanie oglądać Gugały, on już mnie tak nudzi, że mi się spać chce w te długie wieczory. Nie rozumiem dlaczego Magda Sakowska pojawia się tak rzadko a Gugała aż 5 razy. Swoją drogą już czas na zmiany np nowej formuły prowadzenia, czołówki, oprawy graficznej, itd. A prowadzący powinni przyjąć system mieszany prowadzenia a nie cały tydzień Gugała.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-11-2012 19:49

A ten system prowadzenia przez pięć dni powstał zapewne z powodów oszczędnościowych - w jednym tygodniu pan Gugała pięć razy prowadzi "Gościa Wydarzeń" oraz "Wydarzenia, opinie, komentarze", a w drugim tygodniu pięć razy prowadzi "Wydarzenia".
Awatar
ważna osoba
02-11-2012 20:01

To do niczego system.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
02-11-2012 21:22

O ile się nie mylę w Faktach TVN istnieje podobny system, trochę ostatnio przyglądałem się tym nowym Faktom i zauważyłem, że kilka dni pod rząd prowadzi Durczok, wtedy FpF prowadzi Pochanke a w następnym tygodniu jest na odwrót nie wiem czy tak jest zawsze, bo wcześniej rzadko oglądałem, teraz robię to głównie z ciekawości ale wcale nie co dzień, stąd nie jestem do końca pewien czy mówię zgodnie z prawdą. Od jakiegoś czasu postulowałem, aby Wydarzenia w sobotę i niedzielę były prowadzone w parach, np. w sobotę p.Gozdyra i p.Stroiński a w niedzielę p.Sakowska i p.Kacprzak. Byłbym zdecydowanie za zmianą studia dla Wydarzeń nawet na to poprzednie, było świetne. Jest to jednak nierealne, ponieważ na wszystkim oszczędzają. Odnoszę wrażenie, że Wydarzeniom wcale nie zależy na podnoszeniu oglądalności, wcale.
Awatar
ważna osoba
02-11-2012 22:41

Zgadzam się z tobą w pełni, w tej części wypowiedzi co do Wydarzeń.
Udostępnij ten temat