"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
ważna osoba
04-11-2012 22:03

Zgadzam się z tobą w pełni Polsat24. A co do ciebie donia31, to ty nie czytasz słupków oglądalności programów informacyjnych, oglądalność Wydarzeń spada i to totalnie. Mnie jak widza interesują wybory i oczekuje czegoś specjalnego od programu informacyjnego. (usunięto) Polsat24 masz rację Wydarzenia stoją w miejscu, nie robią nic by przyciągnąć nowych widzów, a takie specjalne wydania ze specialną oprawą pozwolą spojrzeć na Wydarzenia nie na program zacofany w stosunku do Faktów i Wiadomości, ale program bardziej innowacyjny, gotowy na nie zwykłe wydarzenia jak wybory prezydenckie w USA, które są bardzo ważne w międzynarodowej polityce.
Edytowane przez MN dnia 05-11-2012 00:44
jestem zawsze
04-11-2012 22:27

Newsman20 napisał(a):
Mnie jak widza interesują wybory i oczekuje czegoś specjalnego od programu informacyjnego.

To przełącz na TVP 1 bądź TVN i będziesz miał to czego oczekujesz. icon_smile Twoja i drugiego kolegi dyskusja polega na tym, że w TVN 24 jest to i tamto, a w Polsat News nie ma tego. W czym macie problem? Nie odpowiada Wam Polsat News to weźcie pilota do ręki i przełączcie na inny kanał informacyjny. Tak jak ja - w pewnym momencie przestał mi się podobać TVN 24 to wziąłem pilota i przełączyłem na Polsat News. icon_green

(usunięto)
Edytowane przez MN dnia 05-11-2012 00:40
bywam tu czasem
04-11-2012 22:42

Nie, to nie mój iloraz jest nisko tylko tych wszystkich, którzy w programach informacyjnych doszukują się oszałamiającego studia i oprawy graficznej. Najważniejsze w dziennikarstwie są: prawda, rzetelność, szybkość przekazywania informacji, czego Polsatowi i Wydarzeniom na pewno nie brakuje. Nieważne są szumy wokół nowego stołu, czy kilkusekundowej czołówki.
Jak dla mnie program informacyjny może być nadawany nawet z piwnicy, ważne, abym dowiedziała się wszystkiego, co ważne w otaczającym mnie środowisku. A to, czy oni specjalnie polecą do USA, aby nadać super mega audycję z Waszyngtonu, to jest po prosu żenada. Bo co im da ten Waszyngton poza tym, że stracą kasę na podróż? Ludzie chętniej nie przełączą się na program, który nadawany jest z Waszyngtonu, tylko dlatego, że jest stamtąd nadawany, ludzie włączają program informacyjny dla informacji, a nie dla otoczki.
Pozdrawiam.
Awatar
ważna osoba
04-11-2012 23:32

(usunięto)

Zgadzam się z tobą doniu w tej części co do merytorycznych Wydarzeń tu masz rację, ale nie zgadzam się co do reszty, ja mam inne zdanie w tej kwestii jak oczekuje czegoś więcej i przepraszam cię za moją niegrzeczną wypowiedź co do ciebie trochę mnie poniosło.
Edytowane przez MN dnia 05-11-2012 00:40
Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-11-2012 00:42

Trochę posprzątałem. Newsman20 otrzymał zawieszenie na 7 dni za obrażanie użytkowników.

Można kontynuować rzeczową dyskusję.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
29-11-2012 15:25

Dawno mnie nie było na stronie internetowej Wydarzeń ( http://www.polsat...index.html ). Dziś tam zajrzałem i zobaczyłem bardzo ładne zdjęcia. Pozwolę sobie zamieścić kilka zrzutów z ekranu:

imageshack.us/a/img268/4919/1przechwytywaniewtrybie.jpg

imageshack.us/a/img405/4919/1przechwytywaniewtrybie.jpg

imageshack.us/a/img141/4919/1przechwytywaniewtrybie.jpg

imageshack.us/a/img404/4919/1przechwytywaniewtrybie.jpg

imageshack.us/a/img37/4919/1przechwytywaniewtrybie.jpg

Wcześniejsze zdjęcia były bardzo, bardzo nieaktualne. Nie wiem od kiedy są nowe bo jak wcześniej wspomniałem na tą stronę zaglądam rzadko.
Edytowane przez Posterunkowy dnia 29-11-2012 15:40
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-11-2012 15:32

Jak się nie mylę, to są zdjęcia z sesji, którą w wakacje mieli praktycznie wszyscy czołowi dziennikarze Polsat News i "Wydarzeń" icon_smile. Bardzo ładne, swoją drogą.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
29-11-2012 15:44

Aż się prosi, żeby w newsroomie ustawić jakiś stół i prowadzić programy na żywo, genialnie by to wyglądało.
Udostępnij ten temat