"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
06-12-2012 19:04

rekin44 napisał(a):

Dziś Hofman w Gościu Wydarzeń a ten tydzień należy do Gugały ostatni raz spotkali się w 2010 roku ciekawe czy będzie znowu awantura a może Dorota Gawryluk zastąpi Gugałę?

tego się spodziewałem Mikołajkowe Wydarzenia prowadzi pan Jarosław Gugała, Gościa pewnie poprowadzi pani Gawryluk, sprytnie to rozwiązali trzeba przyznać icon_wink
Edytowane przez Posterunkowy dnia 06-12-2012 19:27
piszę coraz więcej
10-12-2012 20:00

Fajna zapowiedź To Był Dzień przez Dorotę Gawryluk na koniec Gościa Wydarzeń, z udziałem Agnieszki Gozdyry ciekawe czy to na stałe? bo fajnie wyglądało.
Awatar
bardzo ważna osoba
10-12-2012 21:19

Zgadzam się, fajnie to wyglądało i na pewno choć trochę "napędzi" widzów do TBD : )
bardzo ważna osoba
20-12-2012 11:19

Polsat zaprezentował wczoraj w "Wydarzeniach" materiał o orle porywającym dziecko. Oczywiście wypowiadał się także ekspert, który uzasadniał jak to jest możliwe. Problem jest taki, że Polsat dał się nabrać na żart. Scena została stworzona komputerowo.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-12-2012 11:25

Ale co to był za żart - ktoś to wrzucił na YouTube i Polsat się tym zasugerował icon_smile?
bardzo ważna osoba
20-12-2012 11:32

Tak. Filmik krążył w sieci kilka dni.

Była to praca domowa zadana studentom. Jak widać mają oni duży talent, bo nabrało się wiele osób. icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-12-2012 11:46

Aha, to nie wiedziałem tego, ale swoją drogą, chyba "Wydarzenia" nie mają się już czym zajmować, skoro biorą na tapetę takie rzeczy icon_wink.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
20-12-2012 11:57

Spokojnie, nie tylko Wydarzenia o tym wspominały, Fakty TVN też to pokazały.
Udostępnij ten temat