"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

jestem zawsze
11-02-2013 19:30

To wszystko dziś bardzo ładnie wyglądało lecz no niestety ale trzeba zaznaczyć że jeśli jako całokształt czyli program Wydarzeń nie zabłysnęli. Czy tylko i wyłącznie w dniu dzisiejszym to było wydarzenie które trzeba było rozbudować na cały czas trwania programu? Nie było nic innego co było warte uwagi?
Dziś dowiedzieliśmy się informacji dotyczącej papieża. Jutro dajmy na to dowiemy się na temat (daję przykład) śmierci któregoś z prezydentów z danego kraju. Następnego dnia dowiedzmy się o jakiejś wielkiej katastrofie itd. To wydarzenia będą się tylko opierały na cały program z jedną informacją sugerując że to był temat inny niż wszystkie i wagi najwyższej?
Minus i to duży minus za dzisiejsze wydarzenia. Teraz to chyba trzeba popatrzyć jak inne serwisy informacyjne by dowiedzieć się czegoś więcej w dniu dzisiejszym.
Już za kilka minut zaczną się Wiadomości w TVP1 i tam dziś (chyba) zawieszę oko na lepsze informacje.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
11-02-2013 19:37

Tak jak kiedyś pisałem, pierwsze 10 minut z najważniejszymi wiadomościami obok stołu, od 19 z minutami pozostałe wiadomości przy stole, byłoby ok.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-02-2013 18:56

Warto wspomnieć, że wysłanniczką "Wydarzeń" do Watykanu jest Agnieszka Milczarz.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
15-02-2013 19:21

Na wielu rzeczach się nie znam. Mówię to otwarcie. Mam coraz więcej wątpliwości co do profesjonalizmu dziennikarzy Polsat News i redakcji Wydarzeń. Dzisiaj pan Gugała w materiale o statku ( nie pamiętam dokładnie nazwy ) powiedział, że należał on do tej samej firmy, której statek Costa Concordia dwa lata temu zatonął. Otóż dobrze pamiętam, że sytuacja wcale nie miała miejsce dwa lata temu, tylko rok temu. To nie pierwszy raz. W wakacje sam musiałem do nich wysłać sprostowanie w sprawie jednego materiału, pomylili zupełnie różne gatunki ptaków. Akurat tak się składa, że interesuję się przyrodą. Przysłali przeprosiny. Wystarczy wejść na stronę Wydarzeń na www.polsat.pl i poczytać komentarze widzów, jak wiele byków popełniają dziennikarze. Stąd moja krytyka i wątpliwości czy inne informacje, które są w Wydarzeniach prezentowane są prawdziwe.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-02-2013 19:03

Dziś 10 minut o matce Madzi - bez komentarza. Dopiero proces ruszył, nic nowego się nie dowiedzieliśmy - za to z "Wydarzeń" dowiedzieliśmy się jak była ubrana pani Katarzyna, jaką miała szminkę. 10 minut gadaniny o niczym. No ludzie...
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-02-2013 19:26

@MN " Ubrać się jak Katarzyna W." Więcej szczegółów w 1wydpl icon_lol mrgreen
Edytowane przez doniu dnia 18-02-2013 20:13
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-02-2013 20:12

Nie tak dawno, bo wczoraj w wątku o "PwP" o tym pisałem, nie będę się wypowiadał nt. dzisiejszych Wydarzeń, działalności PN i innych stacji informacyjnych, ponieważ żadnego serwisu ani programu informacyjnego nie oglądałem, żadnego. Jutro to samo, włączę dopiero w środę. Na razie oglądam kanały przyrodnicze. Bardzo mi z tym dobrze, jaki relaks mówię Wam icon_smile
Edytowane przez Posterunkowy dnia 18-02-2013 20:59
wkręcam się
20-02-2013 13:36

Witam,

we wczorajszych Wydarzeniach był materiał w którym mówiono o skomplikowanych wypowiedziach polityków...rozbudowanych zdaniach itp. I że jest jakaś strona internetowa w której można wrzucić tekst i go skorygować.
Czy ktoś pamięta nazwę tej strony internetowej? była podawana..ale nie pamiętam icon_cry
Udostępnij ten temat