"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-03-2013 19:53

Newsman20 napisał(a):

No i jest już jasne jutro Wydarzenia z Watykanu poprowadzi Jarosław Gugała. Przypuszczam, że jak sam Jarosław jedzie to pewnie w kolejnych dniach Wydarzenia też będą z Watykanu.

Jak dobrze pamiętam, to będzie pierwszy wyjazd zagraniczny pana Gugały za czasów pracy w Polsacie.
Awatar
ważna osoba
11-03-2013 20:47

Zgadzam się z tobą, zobaczymy jak mu pójdzie jutro. Ciekawe dlaczego nie pojedzie Magda Sakowska, już raz prowadziła z Watykanu w 2011 roku na beatyfikacje Papieża JPII.
Awatar
ważna osoba
12-03-2013 10:50

Tak jak się spodziewałem przez cały czas trwania konklawe Wydarzenia z Watykanu a także Gość Wydarzeń również z Watykanu. Prowadzi Jarosław Gugała. Powtarzam za wirtualnymi mediami.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-03-2013 15:44

Lekko bez sensu - a co jeśli konklawe będzie się przeciągać? To przez 2 czy 3 tygodnie będziemy oglądać "Wydarzenia" z Watykanu icon_wink? To będzie miało sens tylko wtedy, gdy konklawe szybko się zakończy.
jestem zawsze
12-03-2013 16:03

Wydaje mi się że 1wydpl z Watykanu powinny być tylko wtedy gdy papieża wybiorą. Jak MN napisał, nie wiadomo kiedy to nastąpi i tak codziennie z Watykanu to nie WYDARZENIA lecz będzie WATYKAŃSKIE Info.
Awatar
ważna osoba
12-03-2013 16:12

A mi się podoba i może trwać nawet miesiąc.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-03-2013 16:14

Na pewno Polsat wydawałby tyle pieniędzy na miesięczny pobyt ekipy w Watykanie icon_wink. Znając życie mają zaklepane na góra tydzień icon_wink.
Awatar
ważna osoba
12-03-2013 16:27

Ĺťartowałem oczywiście, góra do niedzieli i to max włącznie z niedzielę czyli inauguracją nowego pontyfikatu.
Udostępnij ten temat