"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
ważna osoba
05-05-2013 22:22

Widownię Tvn po 18 z pewnością podnosi Ukryta prawda. A co do Pierwszej miłości to proponuje mniej mafii i gangsterów bo przecież to nie kryminał...Pisałem kiedyś że PN odbiera widownię Wydarzeń, w sumie reportaże w Wydarzeniach podobają mi się bardziej niż np. w Faktach ale jak widać dla widzów ważna jest także oprawa.
Awatar
ważna osoba
05-05-2013 22:32

Zgadzam się z tobą w pełni. Dopóki jakiś zmian nie będzie to 1wydpl nie mają żadnych szans na walkę o nowych widzów a tym samym zbliżenie się w oglądalności do Faktów. Dobrą okazją będzie 5 lat Polsat News w czerwcu do przeprowadzenia zmian w 1wydpl. Nie powinno być reklam pomiędzy 1pmnowe a 1wydpl bo to powoduje przełączenie na inny kanał. Zobaczymy co będzie w czerwcu, tym bardziej, że planowana jest nowa oprawa graficzna 1polnew.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
05-05-2013 22:52

Przecież Magda Sakowska powiedziała w wywiadzie z 1npinfo , że PN nie ma w planach wprowadzenia kolejnych zmian !!!

Na razie, z tego co wiem, niespodzianek nie będzie. Te zmiany, które zostały wprowadzone są bardzo świeże i potrzebują teraz czasu aby na dobre zadomowić się na naszej antenie.
Edytowane przez Posterunkowy dnia 05-05-2013 23:00
Awatar
ważna osoba
05-05-2013 23:25

Miała pewnie na myśli same programy a nie nową oprawę stacji. Zadałem to pytanie do redakcji nie zaprzeczyli ani nie potwierdzili czyli coś może być na rzeczy.
wkręcam się
13-05-2013 08:44

Skoro już naskakujecie panowie dziennikarze na ludzi układających kostkę brukową w trakcie bycia na zwolnieniu lekarskim i pobierania w tym czasie tzw. "chorobowego" z ZUS, to warto uzmysłowić sobie w tych swoich czerepach, że te rachityczne pieniądze pochodzą z horrendalnych i przymusowo płaconych składek przez cherlawego nieszczęśnika a nie ze składek sędziego, księdza, policjanta czy innego indywiduum, które korzystając z zasady: " Tak się w tym kraju nad Wisłą dzieje, że małych rabują wielkie złodzieje" , żadnych składek na złodziejski ZUS nie płaci.
jestem zawsze
13-05-2013 08:51

Zwróciłeś się w dobrym czasie i w dobrym tonie. Cóż więcej chcieć od dziennikarzy jak oni mizernie to właśnie wyglądają. Tylko czy na zewnątrz... Otóż nie! Ich twarze błyszczą niczym tafla pięknego lazurowego jeziora lecz wewnątrz rodzi się w nich wielka zaciekła nienawiść i drążenie, dążenie do sedna sprawy którego nikt nie widzi. A co mi tam, kto płaci, ile płaci i za co płaci.
Pieniądz w tym kraju śmierdzi. A najbardziej śmierdzi ten pieniądz, który siedzi w kieszeni tego który ma ich pod dostatek.
Mało smrodu? Nie... - chcemy go więcej.
Awatar
ważna osoba
04-06-2013 11:59

No i Wydarzenia znowu z największym spadkiem, już nie wiele brakuje poniżej 2 mln. W tym Polsacie to ślepoty pracują, od kilku miesięcy spada oglądalność i nic nie robią tylko pogratulować.
http://www.wirtua...m-spadkiem
Uzasadnienie spadku podobno 1wydpl są propisowskie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-06-2013 18:54

Ważne jest też to, że "Wydarzenia" nie mają własnego szefa. Pan Sobierajski zarządzając wszystkim, nie jest w stanie zajmować się w odpowiedni sposób "Wydarzeniami". Ten program musi mieć swojego szefa, który cały swój czas poświęci tylko "Wydarzeniom".
Udostępnij ten temat