"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-07-2013 19:22

A lukę czasową wypełnili powtórką wczorajszego reportażu "Pola malowane krwią", zresztą niezwykle wstrząsającego i świetnie zrealizowanego.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
12-07-2013 19:25

W takich wyjątkowych sytuacjach, kiedy Wydarzenia trwają tak krótko, na antenie PN powinien być emitowany program "Więcej Wydarzeń".
Awatar
redaktor tvpolsat.info
12-07-2013 19:25

Dziś musiał się spieszyć no i dlatego więcej sapał icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-07-2013 19:28

Wczoraj z kolei jak pan Gugała miał przejść od stołu do krzesła tam, gdzie jest "Gość Wydarzeń", to dopiero się zapowietrzył icon_wink.

Ale może jest chory, nie ma co się wyśmiewać z niego.
Awatar
ważna osoba
12-07-2013 19:45

Zgadzam się z Polsat 24 N HD, żeby nadawać w wyjątkowych sytuacjach Więcej Wydarzeń. Może coś się zmieni na jesieni.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
02-08-2013 11:05

Zaznaczam, nie chcę kolejny raz dyskutować nad sensem ewentualnych zmian. Tyle razy to wałkowaliśmy, ale może trzeba by było zrobić typowanie, kiedy Polsat zacznie działać, bo to już się robi śmieszne i żałosne jednocześnie...

http://www.wirtua...-w-wakacje
Awatar
ekipa moderatorska
02-08-2013 11:26

Systematycznie co miesiąc są spadki. Ale tym razem, co ciekawy wzrosło wydarzeniom o 15:50. Muszą jakoś odświeżyć główne wydanie.
Awatar
ważna osoba
02-08-2013 11:27

To już robi się tradycją, że co miesiąc Wydarzenia mają kolejne spadki. Może jak spadnie poniżej miliona to wtedy się obudzą, ale już będzie za późno odzyskać utraconych widzów. Powiem, ci że rozmawiałem na Twitterze z Sakowską i Gozydyrą, one nie widzą nic do poprawy, jeśli chcemy wodotryski jak powiedziała Gozdyra to gdzie indziej a Sakowska zawsze można wsiąść pilota, takie jest nastawienie w Polsacie. zmian od kilku miesięcy, mnie tylko zastanawia, że na Polsacie News Wydarzenia mają w nazwie Wydarzenia 18.50. Może trzeba poczekać do września?

Nie wiem czy się zemną zgodzicie,ale Wiadomości mają najlepszą czołówkę ze wszystkich ich ciągłe z byle jakiej okazji wydania specjalne przyciągają widzów ostatnio wydanie specjalne z okazji meczu-LEchia-Barcelona nadane z przed stadionu. A 1wydpl jak stały w mniejszy od 5 lat tak stoją -anachronizm.
Udostępnij ten temat