"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
bardzo ważna osoba
03-02-2014 21:33

Gdyby to był przekaz testowy, to raczej nie byłby od prowadzony po uruchomieniu oficjalnego przekazu, a przed nim i nie byłby dostępny dla abonentów. Poza tym, to na testowanie już mieli czas. Teraz jest już czas na coś innego.
icon_wink
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
10-02-2014 19:46

W 1wydpl wyemitowany materiał Pawła Gadomskiego , nowego reportera 1polnew . Opowiadał on o możliwym podatku "garażowym".
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-02-2014 17:35

Dzisiaj "Gościem Wydarzeń" będzie Jarosław Kaczyński. Prowadzi Dorota Gawryluk.
Awatar
przyjaciel strony
19-02-2014 17:50

Gdyby prowadził J. Gugała mogłoby być ostro icon_lol
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-02-2014 17:53

Jakoś dziwnie się składa, że zawsze z prezesem rozmawia pani Dorota. Przypadek icon_wink? Nie sądzę icon_wink.
Awatar
przyjaciel strony
04-03-2014 10:00

Uważam, że Wydarzenia to wciąż najlepszy: najbardziej obiektywny, rzetelny i stonowany program informacyjny w Polsce. Ma kilka minusów, ale jego zalety skłaniają mnie do częstego włączania Polsatu News o 18:50.
Wczoraj jednak ponownie (O ZGROZO!) po przywitaniu Jarosława Gugały pojawił się na sekundę znany Wam ekran na którym widnieje napis FORSZPAN z odliczaniem czasu, dopiero później czołówka. Byłem zażenowany, wyłączyłem. Ktoś kto odpowiada za takie wpadki w najważniejszym programie stacji powinien zostać NATYCHMIASTOWO ODSUNIĘTY od wykonywania swoich czynności. Totalny brak profesjonalizmu. Czy Polsat myśli, że widzowie tego nie dostrzegają?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-03-2014 17:43

Dzisiaj "Gościem Wydarzeń" będzie pan prezydent Bronisław Komorowski icon_smile.
Awatar
bywam tu czasem
04-03-2014 19:18

Wywiad poprowadzi Jarosław Gugała. To wyjaśnia obecność D. Gawryluk w dzisiejszych Wydarzeniach (to tydzień Gugały). Co najlepsze o 19:25 w TVN24 gościem będzie również Bronisław Komorowski icon_smile
Edytowane przez olona dnia 04-03-2014 19:20
Udostępnij ten temat