"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-03-2014 19:19

Rozmowę z p.Prezydentem prowadzą p.Gugała, p.Durczok i p.Kraśko. Można powiedzieć... debata prezydencka icon_wink Prezydent z kontuzją, nie chciał trzech wywiadów oddzielnie to zrobili trzy w jednym.
Awatar
bywam tu czasem
04-03-2014 19:21

Tak rozmowa będzie w TVP Info, Polsat News i TVN24 icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-03-2014 19:22

Szczerze... nie pamiętam takiej sytuacji. Owszem podczas debat wyborczych, ale przy okazji zwykłego wywiadu? Nie pamiętam.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-03-2014 19:30

No tego to się nie spodziewałem icon_wink.
MN dodał/a następującą grafikę:
troje.jpg
bardzo ważna osoba
04-03-2014 19:37

Po prostu swieto w polskich kanalach informacyjnych. A gdzie TV Trwam?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-03-2014 19:52

Okazuje się, że prezydent to zaproponował. Powiedział o tym na początku wywiadu i podziękował "panom redaktorom", że się zgodzili icon_wink: https://www.faceb...mp;theater.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
05-03-2014 19:02

Tak, wiem, już o tym setki razy mówiliśmy. Trudno. Dzisiaj ostatni raz oglądałem Wydarzenia prowadzone przez p.Gugałę!!! Zastanawia mnie jak ten człowiek może jeszcze śpiewać w zespole, skoro przy prowadzeniu programu informacyjnego ma ciągłe problemy ze złapaniem oddechu... żal mi tego człowieka. Niech już sobie daruje i pójdzie na emeryturę, albo poświęci się muzyce. Może to mu lepiej wychodzi! Jedno jest pewne ciągłe stękanie i sapanie nie świadczy o nim dobrze. Jak nie czuję się w czymś dobrze i widzę, że mi to nie wychodzi to sobie odpuszczam!
Edytowane przez Posterunkowy dnia 05-03-2014 19:08
Awatar
ważna osoba
05-03-2014 19:38

W pełni się z tobą zgadzam, te dzisiejsze dyszenie było obrzydliwe, już czas by odszedł w nie pamięć, to jest najgorszy prezenter.
Udostępnij ten temat