"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

wkręcam się
11-07-2014 20:44

Ad. WYDARZENIA POLSAT Proszę nie pokazujcie w Wydarzeniach tej Wrześniewskiej. Szok! Pan Gugała pani Gawryluk czy Sakowska są Super a ta Wrześniewska to porażka. Nabzdyczona i nie miła, do tego brzydką ma wymowę i prowadzi wydarzenia w taki sposób że są okropnie nudne i nie interesujące.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-07-2014 19:03

Nowym korespondentem 1wydpl z Moskwy jest Lesław Nowak.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-07-2014 19:08

Nie wypisuj bzdur. Zajrzyj do innego wątku.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-07-2014 20:12

MN napisał(a):

Bardzo ciekawa sprawa. Polsat wysłał do Moskwy Lesława Nowaka, z redakcji zagranicznej Polsat News. Rzadko widujemy pana Lesława na antenie, częściej słychać za to jego głos. Dlaczego w Moskwie nie ma pana Kułakowskiego, stałego korespondenta stacji? Z jego profilu na Facebooku wnioskuję, że jest w Polsce na urlopie.
Ten post został napisany 3 minuty później niż mój powyżej , który został napisany o godz. 19:03 , a twój o 19:06 i to w innym wątku na forum , poza tym mogłem się pomylić , bo nie oglądam 1polnew 24h/7dni w tygodniu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-07-2014 20:24

Napisałeś nieprawdziwą informację, więc musiałem to sprostować. Nie ma się o co obrażać icon_smile.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-07-2014 19:23

Dzisiaj Magda Sakowska miała małą wpadkę, bo zaprosiła na "Gościa Wydarzeń" do Polsat News i Radia PiN, a w weekendy "Gościa Wydarzeń" w Radiu PiN nie ma. Ale widać było, że od razu ktoś ją poprawił przez słuchawkę, lecz było już za późno na sprostowania icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
27-07-2014 19:25

Widocznie tam chyba każdy się dowiaduje o jakichś rzeczach po fakcie.
icon_wink
Awatar
ważna osoba
28-07-2014 16:11

Zbliża się 10 lat 1wydpl ciekawe czy nastąpią w końcu jakieś zmiany.
Udostępnij ten temat