"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
stały bywalec
12-10-2014 00:06

@Newsman20, przepraszam, ale Ty masz już chyba jakąś obsesję na punkcie tych zmian. To nie jest taki hop siup, a nie wydaje mi się, by poziom "Wydarzeń" jakoś odstawał od poziomu konkurencji.
Awatar
ważna osoba
12-10-2014 00:39

Mieli wystarczająco czasu by co kolwiek zmienić na 10-lecie 1wydpl nie wymagam dużo, co kolwiek nowego, trzeba iść z postępem.
Awatar
stały bywalec
12-10-2014 01:46

Podaj zatem przykład, czego wymagasz pod hasłem "trzeba iść z postępem". Tylko, błagam, dotyczący programu a nie jego obecności w Internecie.
Awatar
ważna osoba
12-10-2014 11:02

Mam na myśli nowoczesny przekaz i nowczesna formuła np. Katarska Aljazira czy Allarbija to jest przykład nowczesnego przekazu, zaznaczam, że pod względem merytorycznym nie mogę nic zarzucić 1wydpl.
Awatar
stały bywalec
12-10-2014 21:55

Nie żyjemy w Katarze ani Arabii Saudyjskiej. W dalszym ciągu nie podałeś nawet jednego konretnego przykładu tej "nowoczesności" jaki możnaby przenieść na grunt polskich "Wydarzeń". Gdyby robienie telewizji polegało na takich ogólnikach, którymi próbujesz tu zasypać, to uwierz mi, że dopiero miałbyś powód do narzekania.
Awatar
ważna osoba
12-10-2014 22:17

Cały czas się nie rozumiemy, jak można nie rozumieć prostego argumenty jak nowczesny przekaz. To jest taka oczywista oczwysitość, że nie będę tego po raz kolejny uzasadniał. Wystarczy się popatrzeć jak realizowane są Wiadomności tvp są najelpsze i nie mają konkurencji w tym przekazie i Fakty TVN-po porstu galacticos. A 1wydpl są daleko w tyle nawet Panorama jest lepsza.
Awatar
stały bywalec
12-10-2014 22:27

W dalszym ciągu żadnego konkretu, żadnych sugestii - tylko masa ogólników. Ta dyskusja nie ma sensu.
Awatar
ważna osoba
12-10-2014 23:17

Masz racje ta dyskusja z tobą jest bezsenoswna i jest dla mnie stratą czasu, to już lepiej modę na Sukces obejrzeć niż z otbą dyskutować.
Udostępnij ten temat