Polsat SuperHit Festiwal

Awatar
ekipa moderatorska
07-06-2013 09:12

Zapowiada się na test dla Majewskiego. Dobrze wypadnie to dostanie program.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-06-2013 21:30

Warto też wspomnieć, że Polsat zrezygnował z używania nazwy Kabareton. Zostali przy Sopockiej Nocy Kabaretowej. Nie pamiętam dokładnie, ale bodajże chodzi o spór o tą nazwę z TVP.

PS Ruszyli. Niestety, scenografia jest chyba najsłabszą stroną festiwalu. Za to jest Majewski icon_wink. I "prezydent" icon_wink
MN dodał/a następującą grafikę:
majewski.jpg
Awatar
bardzo ważna osoba
07-06-2013 21:55

Czyżby to był ten sam aktor, który grał prezydenta w programie Szymona Majewskiego w TVN?
smile1

Jeśli chodzi o dzisiejsze wydanie TOPtrendy, to myślę, że Polsat może nie mieć jakiejś wysokiej oglądalności ze względu na eliminacje do 2014 FIFA World Cup.
wink
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-06-2013 22:09

Wydaje mi się, że to ten sam aktor,ma ten sam głos. Liczę, że Polsat nawiąże z Szymonem współpracę. Może być ciekawie !

Co do oglądalności, fakt, wybrali sobie termin, tak jakby nie można było zrobić tego ( tak jak kiedyś ) w wakacje albo przynajmniej w mniej "napiętym" terminie.
Awatar
jestem zawsze
07-06-2013 22:18

to ta sama ekipa, Szymon z nimi współpracuje także w youtubowym supersamie.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-06-2013 22:30

Ale występ Donatana i tego pajaca był skandaliczny. Będzie o tym jeszcze głośno. Nie podobało mi się i to bardzo. Zarówno w Operze jak i przed telewizorami były dzieci. Jeszcze wzywanie do zalegalizowania marihuany. Chamskie słowa, wulgaryzmy... Z czym do ludzi? Denny, żałosny występ.
Awatar
bardzo ważna osoba
07-06-2013 22:53

Właśnie się zdziwiłem, że tak wcześnie będzie ten festiwal. Moim zdaniem lepszym terminem byłby właśnie koniec czerwca lub lipiec.
wink
Awatar
jestem zawsze
07-06-2013 23:09

POLSAT 24 N HD napisał(a):

Ale występ Donatana i tego pajaca był skandaliczny. Będzie o tym jeszcze głośno. Nie podobało mi się i to bardzo. Zarówno w Operze jak i przed telewizorami były dzieci. Jeszcze wzywanie do zalegalizowania marihuany. Chamskie słowa, wulgaryzmy... Z czym do ludzi? Denny, żałosny występ.

Super występ, mi się podobało, takie nowoczesne podejście.
Udostępnij ten temat