Polsat SuperHit Festiwal

Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-06-2013 01:30

Sopocka Noc Kabaretowa jednak nie potrwa do 02:00, a do 00:40. W sumie dobra decyzja, bo emisja do 02:00 bardzo obniżyłaby oglądalność festiwalu.
Awatar
ekipa moderatorska
08-06-2013 11:28

I tak jest zbyt długa. Średnia oglądalność przez to ucierpi. Tak długo mogłaby trwać w sobotę.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-06-2013 12:17

MN napisał(a):

Sopocka Noc Kabaretowa jednak nie potrwa do 02:00, a do 00:40. W sumie dobra decyzja, bo emisja do 02:00 bardzo obniżyłaby oglądalność festiwalu.

Znając życie i tak się przeciągnie do przynajmniej 1:00 icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
08-06-2013 14:00

Polsat wczoraj miał tylko 14,8 w grupie komercyjnej. A jak dobrze pamiętam w czasie poprzednich festiwali te wyniki piątkowe przekraczały 20%. Może być słaby wynik.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-06-2013 15:02

A więc tak - w zeszłym roku (wyniki za cały dzień w grupie 16-49):

25 maja (I dzień) - 20,8%
26 maja (II dzień) - 14,3%
27 maja (III dzień festiwalu) - 19,7%

Ale wczoraj był mecz, więc to zapewne obniżyło wyniki.
Awatar
przyjaciel strony
08-06-2013 17:05

Nie wiem czy Krzysztof Ibisz podczas sobotniego jubileuszu BigCyca chciał pokazać jakiego to on nie ma dystansu do samego siebie, ale wyszło żenująco. Tańcząco-skaczący Ibisz zupełnie nikogo nie bawił.
A jeśli chodzi o Majewskiego: obawiałem się, że trafi w końcu do Polsatu. Jeśli mówię, że Ibisz był żenujący to Majewski był kwintesencją żenady. Mało inteligentne żarty, zupełnie niezabawne bełkotanie nie wiadomo o czym i męczenie biednego psiaka.
Oby Polsat nie podejmował z nim współpracy.
(Jedyny program, który dobrze wspominam to Mamy Cię z Panem Szymonem jako prowadzącym; kolejne projekty były słabe).
Wczoraj z lekkością oglądało się tylko koncert Hey.
Plusem było nieprzerywanie koncertów jubileuszowych reklamami.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-06-2013 17:15

Krzysztof Ibisz, jakby nie patrzeć, i tak jest odsuwany na bok w Polsacie. Z roku na roku na TOPtrendach przydzielana jest mu coraz mniejsza "działka" do prowadzenia.

A z panem Krzysztofem już niebawem wywiad u nas icon_smile. Zapraszamy, polecamy.
Awatar
ekipa moderatorska
09-06-2013 13:42

Wczoraj Polsat 13,3% w grupie komercyjnej. Bardzo dobry wynik, jak na sobotę. Więc i TopTrendy wczoraj dobrze. Ale cały czas mi się wydaje, że ogółem wyniki tegorocznej edycji będą słabsze niż rok temu.

A Ibisz musi wreszcie dostać dla siebie jakiś porządny program. Najlepiej teleturniej codzienny na Tv4 na przykład.
Udostępnij ten temat