DYSKUSJA O TYPOWANIU: Koszykówka - Marcin GortatDYSKUSJA O TYPOWANIU: Koszykówka - Marcin GortatDYSKUSJA O TYPOWANIU: Koszykówka - Marcin GortatDYSKUSJA O TYPOWANIU: Koszykówka - Marcin Gortat

DYSKUSJA O TYPOWANIU: Koszykówka - Marcin Gortat

Awatar
bardzo ważna osoba
15-04-2011 21:04

No chyba zakończymy typowanie ..
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
15-04-2011 21:13

Czerwona flaga a raczej w biało-czarną szachownice !! Kończy się pierwsza edycja typowania icon_green Dzięki za świetną zabawę.Oczywiście,niech się odbędzie druga edycja ! icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
15-05-2011 18:44

Uwaga ! Długo myślałem nad drugą edycją tego typowania i stwierdziłem , że ta kolejna edycja się ODBĘDZIE ! Jedna nowość będzie można oprócz zdobyczy punktowych typować minuty , które Marcin Gortat spędzi na parkiecie .! Jeśli Gortat będzie grał w NBA Summer League to wtedy reaktywujemy typowanie . Planowana data to koniec Października
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
15-05-2011 18:53

Ooo,no to oczekiwanie wzrasta icon_green I'm wait..
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
01-07-2011 17:36

Ojoj: http://satelitarn...more=17116

Letnia liga nie wystartuje icon_cry
Awatar
bardzo ważna osoba
19-07-2011 02:54

No i niestety... W NBA się przytrafiło to czego dawno nie było czyli ... lokaut... Oznacza to iż nie zobaczymy NBA Summer League oraz sezonu zasadniczego najlepszej na świecie ligi w koszykówkę.. Lokaut potrwa albo przez cały sezon bądź do stycznia-lutego i mam do was teraz wielką prośbę

Czy typowanie zmienia formę na typowanie wszystkich meczów Tauron Basket Ligi czy pozostawiamy tak jak jest, bo najprawdopodobniej Marcin Gortat będzie grał w Rosyjskiej lidze... Wybór zostawiam wam !
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
19-07-2011 13:12

Moglibyśmy typować dalej Marcina Gortata. icon_wink Tylko nie wiadomo,jaka stacja transmituje Ligę Rosyjską. icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
19-07-2011 13:21

Ja też myśle żeby zostać przy typowaniu Gortataicon_wink
Udostępnij ten temat