ATM Rozrywka

Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-04-2012 21:26

Szkoda, że nie ma nigdzie tej ramówki podanej.
Awatar
jestem zawsze
11-04-2012 23:07

Potwierdzam - nie wiem jak z EPG ale na stronie Cyfrowego Polsatu ramówka widnieje tylko do najbliższej nocy icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-04-2012 12:22

Od dzisiaj według mojego, ale pewnie nie tylko mojego zdania, za emisję ATM Rozrywka TV odpowiada Polsat.

O zmianach w ramówce pisać nie będę, bo wszystko jest w newsie icon_smile.
wkręcam się
12-04-2012 18:55

Ludzie zróbmy coś.... Zdjęli Amazonki z ramówki; może to nie był inteligentny program, ale przypomniał mi stare dobre czasy, a tu nagle od dzisiaj przestają go nadawać i robią jakieś Polsat 3; kto wcisnął w ramówkę te gnioty jak rodzina zastępcza, pierwsza miłość (wtf??) i programiki z Krzysiem Ibiszem; nie mam zamiaru oglądać tego badziewia; żenua
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
13-04-2012 19:37

Od pewnego czasu logo ATM Rozrywka TV jest szare i bardziej przeźroczyste.
Awatar
przyjaciel strony
13-04-2012 19:57

Pewnie myśleli, że jak trochę pozmieniają logo, to będzie lepsze, dlatego pewnie jest szare i przeźroczyste.
piszę coraz więcej
13-04-2012 20:48

Z tego kanału to zrobili 1pol2 DUBLE icon_lol Rodzina zastępcza i inne to powtórki które można zobaczyć właśnie w 1pol2. Zastanawiam się tylko nad tym czy rozwiną swoją ramówkę do czegoś konkretniejszego czy też zostaną przy tym co teraz jest.
Aha! Brakuje jeszcze tego by puścili dawny program 1pol czyli HUGO icon_wink
bardzo ważna osoba
13-04-2012 21:10

Nie rozumiem, po co firmy wydają pieniądze na uruchamianie, rozwój i utrzymanie takich kanałów, jak np. ATM Rozrywka. Same duble, powtórki i stare programy. Takie robienie kanałów "na siłę" nie jest najlepszym pomysłem.
Udostępnij ten temat