ATM Rozrywka

Awatar
przyjaciel strony
28-06-2012 21:53

Nie tylko na stronie kanał nie zmienił loga, bo u mnie ostatnio, jak raz włączyłem 1atm2, to okazało się, że nie zmieniło loga.
Awatar
rozkręcam się
29-06-2012 07:19

Zobaczymy czy zmienią logo i oprawę graficzną wraz z ramówka która obowiązywać ma od 1lipca
jestem zawsze
16-07-2012 16:16

Na antenie ATM Rozrywka TV nie będzie zapowiadanej koszykówki (ale tu przedstawiciel mówił, że jak wszystko uda się, więc jest czysty), gdyż ubiegł ich Polsat. Obecnie trwają rozmowy w sprawie sportu międzynarodowego - piłka nożna, sporty motorowe i inne. Na antenie kanału mają być transmisje oraz magazyny sportowe. Po więcej odsyłam na facebookowy profil ATM Rozrywka TV. icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-07-2012 17:11

Nowości, które będą niebawem:
- "Kaamelott" - serial francuski,
- "Niesamowite historie" - serial z Pulsu,
- powrót programów z wrocławskich czasów emisji ATM Rozrywka, np. "Amazonek", "Pitu Pitu", "Klatki B", "The Bars".
jestem zawsze
18-07-2012 19:32

Eh Amazonki znow, tylko po co i te reszta badziewia.Juz lepiej zostawic jak jest.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-07-2012 16:31

A co ciekawe, "Kaamelott" to serial, którego nawet Czwórka nie chciała pokazywać, bo według niej to serial wątpliwej jakości icon_lol.
jestem zawsze
27-07-2012 12:23

Od 1 sierpnia ATM Rozrywka z nową ramówką:
http://tvnaziemna...eadmore=34
Nadal jest to ramówka opierająca się na produkcjach dla Polsatu, ale to zawsze jakieś zmiany. icon_smile
Awatar
przyjaciel strony
27-07-2012 12:31

Wypisz wymaluj Polsat 3 icon_smile. Gdyby dodać do tego codziennie choć jedną pozycję nie-powtórkową po Polsacie (film czy serial), to już 1atm2 byłaby w miarę znośnym kanałem.
Udostępnij ten temat