ATM Rozrywka

Awatar
przyjaciel strony
13-04-2012 21:14

Może oni utrzymują takie kanały dla tych, co lubią sobie powspominać stare, dobre czasy. Ale nie jestem pewien, to tylko taka moja sugestia.
bardzo ważna osoba
13-04-2012 21:27

Cóż, zawsze taka możliwość jest, nie możemy jej wykluczyć. Ale moim zdaniem jeśli tak, to powinni zrobić jeden a dobry kanał ze starymi programami, a nie kilka, na których leci praktycznie to samo.
piszę coraz więcej
14-04-2012 13:43

Tak się zastanawiałem dość długo nad tym kanałem 1atm2 i doszedłem do takiego wniosku. Mianowicie utworzyli drugi Polsat2 i nie ma co mówić że nie. Kiedyś utworzyli :tfutbol . Czy tylko telewizja skupia się na czymś takim jak powtórka, film i piłka nożna? Są fani narciarskich szusów, wyścigów rowerowych czy też i wypraw rowerowych, siatkówki, piłki ręcznej, lekkoatletyki i innych jeszcze dyscyplin. Lecz Polsat posiadając kilka kanałów sportowych w 95% w weekendy skupia się na transmisjach i powtórkach meczów piłki nożnej na wszystkich kanałach jakie ma w swojej wytwórni. To jest obłęd i to dość w dużej skali rozwinięty. Nie zdziwił bym się gdyby od miesiąca czerwca tego roku na kanale 1atm2 zaczęli puszczać mecze piłki nożnej. I co jeszcze dodam! Ostatnio byłem strasznie zdziwiony jak włączyłem 1polpla . Oczywiście tam i też piłka nożna się ukazała. Na TVN Turbo też jakiś puchar Polski czy Mozambiku. Może tak niech zrobią jeszcze kilka kanałów w których będzie w kółko to samo, lecz za tym będzie szło chluba powiększenia swojej oferty programowej.
Więc nowe cudo w postaci 1atm2 jest kolejnym nie wypałem Polsatu jak : 1phd ps_hd1006 1szo i pse_hd1006.
Awatar
stały bywalec
14-04-2012 18:52

1atm2 to zapchaj dziura nie mam tej tak zwanej stacji na swojej liście ulubionych powtórki są nudne.Zamiast dać konkretne kanały jak Sport Club Sfi-Fi czy uniwersal to dają taki szmelc.icon_redface
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-04-2012 19:00

Tak wygląda teledysk w ATM Rozrywka TV:

tvpolsat.info/images/atmteledysk1.jpg

Wrzucam, bo rzadko można na nie natrafić icon_smile.
Awatar
przyjaciel strony
14-04-2012 19:10

Teledysk wygląda nawet nieźle.

A ogólnie 1atm2 to raczej taki nijaki pomysł ze strony Polsatu. Same powtórki starych kanałów są takim średnim pomysłem, bo dla tych, którzy lubią wspominać kanał może pasować. I ogólnie jak już wspomniał Gervazzy:

Nowe cudo w postaci 1atm2 jest kolejnym nie wypałem Polsatu jak : 1phd ps_hd1006 1szo i pse_hd1006.

Tyle mogę powiedzieć.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-04-2012 00:47

Według mnie logo stacji powinno wyglądać mniej więcej tak jak poniżej (oczywiście ten "rysunek" jest tylko podglądowy, więc logo może odbiegać od oryginału). Chodzi mi głównie o usunięcie szarości, bo obecnie wygląda to żałobnie.

[center]
tvpolsat.info/images/logoatm.jpg
[/center]
piszę coraz więcej
16-04-2012 08:25

Dokładnie tak jak napisałeś. Bez tych kolorowych kółek i innych wstawek. Jakoś tak przyjemniej to wygląda, jak i też przyjemniejsze by było oglądanie czegoś innego niż w ramówce jaką teraz mają. Wczoraj tj.15.04 serial Daleko od noszy odcinki były te same powtarzane w nie długich odległościach czasu. Więc jeśli np. odc. 6 i 7 mamy oglądać przez kilka dni to jest to grubo przesadne.
Udostępnij ten temat