ATM Rozrywka

Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-04-2012 19:37

Punkty 1 i 3 zrealizowane icon_smile. Pierwszy błąd wyeliminowano już następnego dnia, a od dziś logo i oznaczenia na czas emisji "Rodziny zastępczej plus" są obniżane.
bardzo ważna osoba
18-04-2012 19:38

według mnie logo 1atm2 powinno być mniejsze i umieszczone płasko a nie pod kątek.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-04-2012 20:54

Punkt 2 też już został jakiś czas temu zrealizowany i oznaczenie też jest w safe area. Dzisiaj jednak coś ATM Rozrywka TV ma małe obsuwy, bo emisja nie do końca zgadza się z EPG, a widziałem też, że podczas "Awantury o kasę" zacięła im się "taśma" icon_wink.

Mogliby jeszcze zmienić wreszcie nocną pętlę, bo jest tam stare logo ATM Rozrywka TV icon_smile.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-04-2012 20:35

ATM Rozrywka TV ma często problemy z poprawną emisją formatu obrazu. Często materiały 4:3 są rozciągane przez zastosowanie WSS. A tu nie trzeba wielkiej filozofii icon_wink, bo obecnie w 16:9 jest tylko "Pierwsza miłość". Reszta jest w 4:3. W panoramie były też "Agentki", ale zastąpiono je już serialem "Halo, Hans!" w 4:3.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-04-2012 14:43

Dziś w nocy zamiast tej nocnej pętli chwilowo była czarna plansza, ale potem pojawił się ten stary testcard, lecz po chwili zmienił się w stop klatkę i już tak trwał icon_smile. Mam nadzieję, że zwiastuje to wreszcie zmianę tej pętli, bo przecież jest ona nieaktualna. A wystarczyłoby dać zwykłą, statyczną planszę z logo, tak jak to jest w nocy w Polsacie Sport HD.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-05-2012 15:11

Nie dziwi Was, że "Awantura o kasę" ma oznaczenie wiekowe od 7 lat, a "Gra w ciemno" od 12 icon_wink? Czyżby to dlatego, że w tym drugim programie Ibisz często kłamie, więc dzieci tego nie powinny oglądać icon_green?

A z poważnych informacji, to 1 czerwca przeniesienie stacji na transponder w DVB-S, a 1 lipca opóźniony start nowej ramówki.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
31-05-2012 13:48

W programie TV na stronie Cyfrowego Polsatu jest nowe logo ATM Rozrywka TV icon_smile
www.cyfrowypolsat.pl/img/homepage/logo/big/atm-rozrywka-tv.jpg
Awatar
przyjaciel strony
31-05-2012 15:08

Trochę dziwne w porównaniu do poprzednich logotypów icon_razz.gif
Udostępnij ten temat