Oto wyniki GP Brazylii i całego obstawiania w tym sezonie:
Kwalifikacje wygrał Sebastian Vettel i 2 pkt otrzymują: ja, Totti, MG, Krzysiek, przemekp. Wygrał również Vettel i 2 pkt otrzymują: ja, Totti, MG, Krzysiek, MARCEL17101980, AG, przemekp . No i autorem najszybszego okrążenia został ostatni raz w historii Mark Webber - 2 pkt otrzymał MG i w tej chwili sprawa tytułu mistrzowskiego jest rozstrzygnięta.
Panie i Panowie, po najbardziej zaciętej końcówce sezonu w obstawianiach mamy zdobywcę tytułu. W F1 mistrzem jest dalej Vettel. Zdobywcą tytułu "Obstaw: Formuła 1: mistrz" i mistrzem obstawiania Formuła 1 - sezon 2013 jest MG, zaledwie jeden punkt zaważył na szali mistrzostwa w tym obstawianiu. To jest niebywałe: przegrywać do przedstawienia zwycięzcy wyścigu i wygrać w najszybszym okrążeniu, to dopiero instynkt! Gratulacje również dla Tottiego, który zajął 2 miejsce i 3 MARCELA1701980, który utrzymał się od zeszłego roku na podium. Drobne upominki dla was prześlę jutro Również brawa dla byłego mistrza AG, który w tym sezonie uplasował się na 5 miejscu
W tym obstawianiu - w tym roku, 17 osób brało udział. Dziękuję za wierne typowanie, za przystawanie do obstawiania i obstawianie zwycięzców. W przyszłym roku będziemy walczyć znowu o tytuł "Obstaw: Formuła 1 mistrz" w obstawianiu "Formuła 1: sezon 2014" z silnikami V6 turbo. Mam nadzieję, że to przysporzy wiele ciekawych wrażeń i emocji Za ten sezon serdeczne dzięki i do zobaczenia w marcu 2014 roku, trzymajcie się, niech moc Formuły 1 będzie z wami!