Co do obstawiań programów telewizyjnych - było tutaj dość dawno temu (2012) obstawianie godziny przerwy w "Pierwszej Miłości" i pierwszej sceny, one cieszyło się sporą popularnością , ale zostało zakończone ze względu na to, że łatwo było wyłapać z ipli, kto będzie w pierwszej scenie po przerwie czy w pierwszej scenie odcinka. Nie wiem, czy w obecnym momencie istnienia tego forum jest potrzebne obstawianie programów telewizyjnych. Z innych obstawiano m.in. godzinę startu "Sylwestrowej Mocy Przebojów". Jednak to jest już melodia przeszłości.
Co do obstawiania Eurowizji Junior - też w to wątpię, bo to jest program telewizyjny, event. Nie wiem, czy są osoby, które są tym zainteresowane, wiem, że na jednym z forów medialnych była prowadzona taka zabawa, tylko że tam zachowano tajność głosów, bo do prowadzącego przesyłało się je na prywatną skrzynkę. Tutaj mówimy o "typowaniu", nie "obstawianiu".
Chcę na koniec - myślę, ze to taka puenta - zwrócić uwagę na opis tego podforum:
Typowania sportowe. Emocje, rywalizacja, zabawa. Użytkownicy nie mogą sami zakładać nowych typowań