Sportkluby w Cp tak lub nieSportkluby w Cp tak lub nieSportkluby w Cp tak lub nieSportkluby w Cp tak lub nie

Sportkluby w Cp tak lub nie

Czy jesteście za dodaniem do oferty CP kanałów Sportklub oraz Sportklub+ ?
TAK
63%
NIE
22%
NIE MAM ZDANIA
15%
Awatar
bywam tu czasem
19-08-2011 01:18

Myślę, że nie. Jakby 1cpn1 był nim zainteresowany pewnie pojawiłyby się jakieś oznaki, np. rozmów między 1cpn1 a IKO Media Group icon_smile
jestem zawsze
19-08-2011 09:25

Pytanie w ankiecie nie brzmi: "Czy CP chce dołączenia do oferty kanałów Sportklub oraz Sportklub+?", a "Czy jesteście za dodaniem do oferty CP kanałów Sportklub oraz Sportklub+ ?". Odpowiadamy, co my chcemy, a nie jakie ma chęci Cyfrowy Polsat.
Przepraszam za tę uwagę, ale nie mogłem się powstrzymać.icon_wink
Tak, więc odpowiadam, że chcę dodania do oferty Cyfrowego Polsatu kanałów Sportklub oraz Sportklub+. Głównie dlatego, że jestem fanem sportu i myślę, że coś bym tam znalazł dla siebie, np. Moto GP.
bardzo ważna osoba
19-08-2011 21:19

Zdecydowanie tak. Kanałów sportowych, no i ogólnie nowych kanałów w ofercie nigdy nie brakuje, pod warunkiem, że nie są tzw. "chłamem", a Sportkluby takimi kanałami nie są. Uważam jednak, że CP będzie bardzo ostrożne z dodaniem tych kanałów, bo walczy o oglądalność dla swoich kanałów sportowych, a dodanie dwóch kolejnych mogłoby pogorszyć sytuację. Zobaczymy jednak, jak to się potoczy icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
13-12-2011 14:33

sportkluby moim zdaniem powinny być w 1cpn1 oferta sportowa ciągle jest na nich poszerzana.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
13-12-2011 16:25

Sportkluby w CP... A właściwie, czemu nie? icon_wink Według mnie 1cpn1 mógłby dołączyć te kanały, zawsze byłby jakiś większy wybór kanałów sportowych icon_wink Ale 1cpn1 przede wszystkim musi chcieć dołączyć te kanały, a raczej wszystko wskazuje na to, że może nie chce ich dołączyć, np. obawiając się o pozycję swoich własnych kanałów sportowych icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
14-12-2011 15:00

zgadzam się z tobą.
rozkręcam się
14-12-2011 18:47

Oczywiscie ze jestem na tak
bardzo ważna osoba
09-06-2012 11:24

Jestem za
Udostępnij ten temat