Sportkluby w Cp tak lub nieSportkluby w Cp tak lub nieSportkluby w Cp tak lub nieSportkluby w Cp tak lub nie

Sportkluby w Cp tak lub nie

Czy jesteście za dodaniem do oferty CP kanałów Sportklub oraz Sportklub+ ?
TAK
63%
NIE
22%
NIE MAM ZDANIA
15%
stały bywalec
28-05-2011 09:10

Jestem jak najbardziej za. Niestety wiele praw dostępnych jest na wyłączność w poszczególnych platformach. Np. ligi zagraniczne w Canal+ czy żużlowa GP. Pocieszeniem za ten dyskomfort byłoby dołączenie Sportklubów, które w ofercie mają m.in. Moto GP.
Np. takie kanały muzyczne występują licznie w postaci kanałów FTA, a także nie ma żadnych praw na wyłączność i nie trzeba kupować trzech platform, aby mieć dostęp do nich wszystkich.
Edytowane przez MN dnia 15-08-2011 20:29
Awatar
ważna osoba
28-05-2011 16:31

@eMTi, nie bądź śmieszny. Ciężko nazwać takie rosyjskie kanały jak Russia Music Box czy tym podobne kanałami muzycznymi. Poza tym więszość (jak nie wszystkie kanały muzyczne FTA) prezentują żenująco niski poziom. Nie da się tego oglądać, ani słuchać, ponieważ jakość techniczna tychże kanałów jest nędzna. Już nie wspomnę o poziomie muzyki emitowanej na takich kanałach. Dlatego jestem za dodaniem (wzbogaceniem oferty) o kanały muzyczne z prawdziwego zdarzenia. Kanałom sportowych, których jest już bardzo dużo mówię stanowcze NIE!!!. CP to nie DTH sportowy, ma zaspokajać gusta wszystkich, a nie tylko kibiców sportowych. P.S.: Jest też kilka stacji sportowych FTA także możesz sobie je @eMTi pooglądać na otarcie łez, zamiast Sportklubów icon_lol
jestem zawsze
27-07-2011 20:30

Liga Belgijska znika z oferty Sportklub , wzamian pokazywac beda lige austriacka. Zostaje FA Cup ,Carling Cup, Brasileirao,Argentynska.
Awatar
ważna osoba
28-07-2011 13:36

No i po co to głosowanie skoro dobrze wiemy, że Sportklubów w 1cpn1 i tak nie będzie icon_cool
jestem zawsze
28-07-2011 19:31

No własnie icon_green Danio masz racje.
stały bywalec
28-07-2011 19:49

Danio napisał(a):
No i po co to głosowanie skoro dobrze wiemy, że Sportklubów w 1cpn1 i tak nie będzie icon_cool

To samo będzie z super wypasiony kanałami muzycznymi.
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
28-07-2011 20:46

Zdecydowanie takk icon_wink Zresztą bardzo lubię kanały sportowe...
Awatar
jestem zawsze
10-08-2011 20:08

satkurier.pl/news...lubie.html Liga belgijska zostaje na Sportklub. Przedłużają umowę.
Udostępnij ten temat