[center]Wyniki obstawiania finału Ligi Mistrzów UEFA i obstawiania sezonu 2014/2015:
Juventus Turyn vs FC Barcelona 1:3 (0:1)
Morata 55' - Rakitić 4', Suarez 68', Neymar jr 90+7'[/center]
8 pkt za wynik: Liverpool802!, Krzysiek_46
4 pkt za wygraną Barcy: -||-, RS, Jan_Janek, AG, doniu, przemekp, Krzysiek.
I tak oto dobiegł końca kolejny sezon wspólnej walki Emocji w finale LM nie było - wygrała FC Barcelona, jak to dzielnie dużo z was przewidziało U nas w obstawianiu walka trwała do samego końca. Mówi się "gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta" - i tak się stało Zwycięzcą 4. edycji obstawiania Ligi Mistrzów i Ligi Europy został Liverpool802! Nic nie wskazywało na to, aby to on ze wszystkimi wygrał, wyprzedzając ich na ostatniej prostej, serdeczne gratulacje Nie wiem jak on to zrobił Rok temu był blisko 2. miejsca - nie udało się. Teraz dokonał celu i wygrał te obstawianie Podium i 2. miejsce zajęli niewątpliwie wielcy przegrani - AG i przemekp. Artur miał szanse na jeszcze dwa gole do 55 minuty, ale Morata zepsuł mu plany. A Przemek od 68 minuty był w raju. Niestety - bramka Neymara w doliczonym czasie przekreśliła jego marzenia. Pamiętajmy - dopóki piłka w grze... Czwarta pozycja była przeznaczona dla donia, a piąte miejsce zająłem ja, dziękuję Wielkie gratulacje dla wszystkich za cały sezon, bo tak naprawde bez względu na to, które miejsce zajęliście, jesteście zwycięzcami Dla TOP4 wysyłam dzisiaj popołudniu/wieczorem jakieś niespodzianki - może Mikołaj wam też coś da A jak chcecie o obstawianku pogadać, zapraszam do wątku dyskusyjnego - przydałoby się go odkurzyć
Tabela końcowa (oficjalny rezultat, błędy na PW):
TOP5
1. Liverpool802 - 147 pkt - nowy rekord
2.przemekp - 141 pkt
AG - 141 pkt
4. doniu - 136 pkt
5. RS - 130 pkt
---------------------------------------
6. Krzysiek - 128 pkt
7. Cyfrowy Polsat - 119 pkt
8. PC - 117 pkt
9. Totti - 115 pkt
10. Mariusz - 113 pkt
11.tomaszzz - 90 pkt
12. Lord_info - 70 pkt
13.Krzysiek_46 - 67 pkt
14. Polsatus - 66 pkt
15. Joker - 51 pkt
16.qwqq - 22 pkt
17. Jan_Janek - 19 pkt
18. Kamil - 12 pkt
19. DamianCP - 10 pkt
20. pattro - 4 pkt
DawidJarosik - 4 pkt
22. Emil - 3 pkt
No - czwartą edycję zabawy można uznać za zakończoną Dziękuje wszystkim za zabawę i za dzielne obstawianie Przepraszam za opóźnienia, obsuwy i błędy w tabeli, ale czasem tak się zdarza Nie mogę pominąć PC - dziękuję Tobie za czuwanie nade mną i tabelą i pisanie mi o wszelkich błędach, gdyby nie ty, to ta tabela wyglądałaby jak ruina Piąta edycja zabawy to będzie edycja jubileuszowa - parę zmian się pojawi, ale będzie to nadal wielkie piłkarskie - obstawianiowe święto Startujemy po południu 22 czerwca, bo wtedy właśnie Łysy Infantino rozlosuje I rundę Ligi Mistrzów i Ligi Europy - oj będzie się działo z Gibraltarem, Andorą, San Marino Do zobaczenia, trzymajcie się, cześć
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu