[center]Finał Ligi Mistrzów i obstawiania w sezonie 2012/2013 - wyniki obstawiania i podsumowanie sezonu[/center]
Borussia Dortmund vs Bayern Monachium 1:2
Iikay GĂźndogan 68 min. (karny) - Mario Mandżukić 60 min., Arjen Robben 89 min
8 pkt za wynik: przemekp, Emil, Mariusz
4 pkt za wygraną Bayernu: -||-, ja, AG, MB, Cyfrowy Polsat, MJ
Po wielu tygodniach ciężkiej rywalizacji doszliśmy do wymarzonego celu - końca tego sezonu Po raz pierwszy w historii obstawiań zdarza się taka sytuacja Zwycięzcą "Obstawiania Ligi Mistrzów i Ligi Europejskiej 2012/2013" i zdobywcą rangi "Obstaw: LM i LE: mistrz" jest Mariusz! To historyczna chwila, obronił tytuł, który zdobył rok temu, przypieczętował tytuł jeszcze prawidłowym obstawieniem wyniku spotkania Gratulacje dla przemkap i AG (mała zmiana na podium ), oni zajęli odpowiednio 2 i 3 miejsce, a także dla mnie, a ja byłem na 4 miejscu i Liverpoola802, bo on zajął ostatnie miejsce w TOP5 Dla całej Pierwszej Czwórki (nie wyślę do siebie wiadomości ) mam niespodzianki, te prześlę jeszcze dzisiaj
W całej edycji udział 27 typerów, dwóch nie dotrwało do końca tj. zostali zbanowani na stronie Miło było poprowadzić tą edycję obstawiania, edycję 2012/2013 uznaję za zakończoną Wszystkich chętnych zapraszam do wątku dyskusyjnego na komentarze i ewentualne dyskusje, jakbym się machnął Sezon 2013/2014 startuje już za miesiąc - 24 czerwca wyruszymy z obstawianiem meczów I rundy eliminacji do LM i LE - tutaj jeszcze nie ma polskich drużyn (będą za to drużyny z San Marino ), będzie również parę istotnych zmian w obstawianiu, ale myślę, że warto ruszyć właśnie wtedy Tak więc jeszcze raz dziękuję, nie przenoszę wątku do Archiwum, a więc mówię do widzenia, do zobaczenia 24 czerwca, cześć!