OBSTAW: LM, LE i LKE 2023/2024

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
23-05-2014 20:44

Finał Ligi Mistrzów:

Real Madryt 2:1 Atletico Madryt
Awatar
ekipa moderatorska
23-05-2014 22:06

Real Madryt 1:2 Atletico Madryt
Awatar
ważna osoba
23-05-2014 22:20

Real Madryt 1:2 Atletico Madryt
Awatar
bardzo ważna osoba
24-05-2014 19:30

[center]
www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/18x18/50051.png
Real Madrid C.F. 2-1 Club Atlético de Madrid
www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/18x18/50124.png

i.imgur.com/RWlJr1q.jpg
[/center]
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
24-05-2014 20:00

www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/18x18/50051.png
Real Madrid CF - Club Atlético de Madrid
www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/18x18/50124.png
2:1
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
24-05-2014 20:30

Koniec finałowego obstawiania sezonu! Wyniki, finałowa tabela i przyznanie nagrody zwycięzcy i pucharu już jutro! icon_smile
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
25-05-2014 19:03

[center]Wyniki obstawiania FINAŁU Ligi Mistrzów i całego sezonu obstawiiania:

Real Madryt vs Atletico Madryt 4:1 po dogrywce (0:1, 1:1 po 90'icon_wink
Ramos 90+3', Bale 110', Marcelo 118', Ronaldo 120' (karny)- Godin 36'[/center]

8 pkt za wynik: nikt
4 pkt za wygraną Realu: ja, Totti, Cyfrowy Polsat, Mariusz, doniu, Krzysiek, Emil, przemekp.

Nasza walka dobiegła w tym sezonie do końca. Zwieńczyliśmy sezon wczorajszym zwycięstwem Realu Madryt. Zwycięzcą 3 edycji obstawiania Ligi Mistrzów i Ligi Europejskiej został...Mariusz! Po raz trzeci z rzędu, pierwszy raz w historii obstawiań on to zrobił! Zwyciężył ze wszystkimi, mimo, że kilka obstawiań temu jeszcze nic nie świadczyło, aby się włączył, ale jak widać, warto zaryzykować icon_smile Gratulacje również dla tomaszzza za 2 miejsce i dla mnie za 3 miejsce - sam się tego nie spodziewwałem, ale widać, ostatnie obstawianie mnie uratowało icon_smile Za podium znalazł się AG, któremu niestety szczęście nie dopisało i Liverpool802, który miał wielkiego pecha - do 93 minuty mógl być 2 w tym obstawianiu, ale Real jak widać, pokrzyżował mu plany na zostanie wicemistrzem obstawiania. Dla Pierwszej Czwórki - oprócz mnie roześlę dzisiaj niespodzianki na PW, więc sprawdzajcie, czy wam nic Mikoła..to jest gołąb nie przyniósł mrgreen

Tabela końcowa (oficjalny rezultat, a błędy na PW):
TOP 5
1. Mariusz - 142 pkt
2. tomaszzz - 132 pkt
3. RS - 131 pkt
4. AG - 130 pkt
5. Liverpool802 - 124 pkt
--------------------------------------------------
6. przemekp - 104 pkt
7. Emil - 102 pkt
8. doniu - 96 pkt
9. Totti - 95 pkt
10. Krzysiek - 90 pkt
11. MG - 87 pkt
12. Cyfrowy Polsat - 81 pkt
13. MJ - 57 pkt
14. Krzysiek_46 - 47 pkt
15. Tunkol - 45 pkt
16. MR - 32 pkt
17. szifomax - 28 pkt
DamianCP - 28 pkt
19. kuba43332 - 10 pkt
20. qwqq - 7 pkt
Michu07 - 7 pkt
22. CyfrowyKacper - 5 pkt
23. DK - 3 pkt

To by było na tyle, edycja tego obstawiania 2013/2014 uważam za zakończoną! Jeżeli chcecie podyskutować, zapraszam do wątku dyskusyjnego, a za tą edycję wam dziękuję i... zapraszam was już za miesiąc na start 4 edycji obstawiania sezonu 2014/2015 w Lidze Mistrzów i w Lidze Europejskiej, co prawda to będzie San Marino, Gibraltar, Andora i Armenia, ale jak mówi słynne powiedzenie - nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło icon_lol Startujemy za prawie miesiąc, mam nadzieję, że też będziecie obstawiać, będziemy grali i wygrywali, a więc do zobaczenia w czerwcu w kolejnej edycji obstawiania, trzymajcie się ciepło, cześć! icon_smile
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
23-06-2014 15:59

4x więcej piłki, 4x więcej sportu i 4x lepiej!

Już 23 czerwca rozpoczniemy czwartą edycję tego popularnego obstawiania. Edycję zakończymy 6 czerwca 2015 roku po finale Ligi Mistrzów w Berlinie na Olympiastadion. Jak będzie wyglądać 4 edycja?

1. Obstawianie nr. 1 rozpocznie się dzisiaj, już za chwilę. Będziemy obstawiać 3 mecze LM i 3 mecze LE. Koniec obstawiania 1 lipca w godzinach popołudniowych.
2. Stawka punktowa pozostaje bez zmian: mecze standardowe tj. 3 fazy eliminacyjne, faza grupowa, 1/16 / 1/8 finału, ćwierćfinał, półfinał 3 pkt za obstawienie dobrego wyniku i 1 pkt za dobrego zwycięzcę. Finały: 8 pkt za dobry wynik, 4 pkt za dobrego zwycięzcę. Play-off eliminacji: 6 pkt za dobry wynik i 4 pkt za dobrego zwycięzcę.
3. Od tego sezonu postanowiłem znacznie urozmaicić zabawę. Teraz już faza eliminacyjna, faza grupowa i pucharowa to trzy mecze Champions League i 3 mecze Europa League (jak będzie polski zespół, wtedy on będzie). Obstawianie kończy się w każdy wtorek o godzinie 20:30, w przypadku meczu drużyn wschodnich, będzie to 17:30. W fazie grupowej pojawi się w każdej kolejce spotkanie "Joker", w którym będzie można zdobyć podwójną ilość punktów, czyli: 6 pkt za wynik i 2 pkt za wskazanie poprawne zwycięzcy.
4. Ponieważ jest to jedyne obstawianie europejskich pucharów na forum, od tego sezonu do obstawiania włączam Superpuchar Europy, obstawianie jego zostanie rozpoczęte 8 sierpnia. 13 sierpnia zostanie rozpoczęte obstawianie play-offów.
5. Osoba, która zdobędzie na koniec sezonu najwięcej punktów, zdobywa tytuł "Obstaw: LM i LE: mistrz. Osoby, które będą w TOP5 otrzymają niespodzianki na PW.
6. Obrońcą tytułu jest - już mogę nawet napisać - tradycyjnie Mariusz, 3 razy z rzędu udało mu się wygrać to obstawianie.
7. Oczywiście nie mogę pominąć tego, że osoba zbanowana lub zawieszona zostaje usunięta z obstawiania na zawsze lub na jakiś czas.
8. Wszelkie zmiany w zasadach obstawiania będą prezentowane w wątku dyskusyjnym, jeżeli macie jakieś wątpliwości, piszcie śmiało na PW albo w wątku dyskusyjnym.
9. Zasady wymienione wyżej zostają wprowadzone w życie 23 czerwca.

A więc rozpocznijmy grę, gwizdek i ruszamy z pierwszym obstawianiem sezonu 2014/2015, już teraz na żywo na 1pforum! icon_smile Jak pisałem miesiąc temu, teraz szału nie będzie, ale to dobra rozgrzewka przed następnymi fazami:
1 runda eliminacyjna:
Liga Mistrzów:
FC Santa Coloma vs FC Banants
(debiutant! Gibraltar)Lincoln Red Imps FC vs Havnar Bóltfelag
La Florita vs Levadia Talinn
Liga Europejska:
Rosenborg BK Trondheim vs FK Jelgava
Aberdeen FC vs FK Daugava Ryga
Stjarnan FC Garoabaer vs Bangor City FC

Obstawianie potrwa do 1 lipca do godziny 19:30, powodzenia! icon_smile

FC Santa Coloma vs FC Banants 0:2
Lincoln Red Imps FC vs Havnar Bóltfelag 2:1 (icon_green)
La Florita vs Levadia Talinn 0:1
Rosenborg BK Trondheim vs FK Jelgava 3:0
Aberdeen FC vs FK Daugava Ryga 1:1
Stjarnan FC Garoabaer vs Bangor City FC 1:0
Edytowane przez RS dnia 29-06-2014 23:04
Udostępnij ten temat