Które oznaczenia wiekowe podobają Ci się bardziej?Które oznaczenia wiekowe podobają Ci się bardziej?Które oznaczenia wiekowe podobają Ci się bardziej?Które oznaczenia wiekowe podobają Ci się bardziej?

Które oznaczenia wiekowe podobają Ci się bardziej?

Które oznaczenia wiekowe podobają Ci się bardziej?
Stare.
36%
Nowe.
36%
Nie mam zdania.
27%
bardzo ważna osoba
16-08-2011 21:33

No właśnie - jak w temacie. Które oznaczenia wiekowe w polskiej telewizji podobają się Wam bardziej? Te stare, czy nowe, które powoli wchodzą na ekrany telewizorów? Osoby odpowiadające na pytanie nie tylko w ankiecie, ale i w poście proszę o 1-2 zdaniowe uzasadnienie, żeby post nie służył jedynie nabiciu postów, a także wyrażał w pełni opinię użytkownika icon_wink.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
16-08-2011 21:36

Niestety nie mam zdania, ponieważ stare jak i nowe mi się podobają. icon_smile Nie ma szału ale jest dobrze icon_smile
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-08-2011 22:06

Również nie mam zdaniaicon_wink
Awatar
jestem zawsze
16-08-2011 23:25

Stare bo nie zajmują dużo miejsca na ekranie jak te nowe.
Awatar
bywam tu czasem
19-08-2011 01:05

Nowe. Są ładne i przejrzyste. W końcu na każdym kanale będą jednakowe icon_smile

Poland HD, jeszcze nie wiadomo jak będą wyglądać na wszystkich kanałach objętymi tymi oznaczeniami. Może są już na ITV czy TVR, ale na pierwszym kanale są duże, a na rolniczej telewizji małe. Więc trzeba czekać do 28 sierpnia i będziemy wiedzieć i widzieć jak wyglądają icon_smile
Edytowane przez MN dnia 19-08-2011 01:11
Awatar
jestem zawsze
19-08-2011 01:16

Nowe lepsze. Ciekawe jak będzie na TV6, bo te stare nie zbyt są udane.
Udostępnij ten temat