Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?

Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?

Awatar
bardzo ważna osoba
05-05-2011 18:09

Ale wy macie wymagania . Weźcie w końcu ucieszcie z tego , jakie macie teraz kanały . Mało w tym roku wam doszło ?
Awatar
jestem zawsze
08-05-2011 10:22

Dokładnie należy doceniać to co się ma, bo za chwilę można tego w ogóle nie mieć icon_smile Owszem kolejne poszerzenia oferty mile widziane, apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale bez przesady. Na przestrzeni kilku ostatnich lat, gdzie 1cpn1 zostawał za konkurencją, nie dodawał dużo kanałów i trochę zawodził, teraz w pełni się rekompensuje. Wszystkich kanałów do swojej oferty CP nie wrzuci, poza tym nawet jeśli 1cpn1 miałby wszystkie kanały to i tak znajdzie się ktoś taki, któremu będzie cały czas mało icon_wink
stały bywalec
08-05-2011 10:49

Cyfrowy Polsat nadal pozostaje w tyle w stosunku do konkurencji. Brak kanałów Universal, Filmbox, BBC, Sportklub, Discovery, które są u konkurencji, a nie ma ich w CP. Brak też kanałów, którymi CP mógłby wyróżnić się w stosunku do konkurencji jak kanały Viasat.
Dopiero po wielu latach CP udało się wprowadzić pełną listę kanałów Telewizji Polskiej.
Edytowane przez MN dnia 15-08-2011 21:03
rozkręcam się
08-05-2011 13:29

Sportkluby ,Viasaty i jeszcze Hyper
Awatar
przyjaciel strony
08-05-2011 18:21

Hyper nie wiem czy jest ciekawyicon_smile Ja bym chciał Sport Kluby i Viasaty icon_smile
Awatar
jestem zawsze
08-05-2011 19:41

zyletafanpeji napisał(a):
co myslicie o dodanych nowych kanałach fta i jakiebyście jeszcze dodali oczywiście zagraniczne?

Edit: MN Przenoszę tutaj. Myślę, że nie ma co tworzyć odrębnego wątku.

Myślę że nowa lista kanałów FTA może być choć w tłumie tych zagranicznych stacji brakuje tych polskich których na liście 1cpn1 do tej pory nie ma.
Edytowane przez MK dnia 26-08-2011 15:46
rozkręcam się
08-05-2011 20:45

jeszcze bym dodał Mangas i France 2 HD, France 3 a także Animaux jest o przyrodzie
Awatar
przyjaciel strony
08-05-2011 20:46

Ja bym proponował History HD, Discovery ID, Discovery Historia, NSportHD (to raczej niemożliwe)i Canal +(paczka i to też raczej nie możliwe),Sport kluby
Udostępnij ten temat