Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?

Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?

rozkręcam się
08-05-2011 21:22

mogli by zastąbyć K2 kanałem Mangas i jeszcze mogła by być Nsport HD i Nfilm HD

Edit Jacenty: Z tymi Nsport HD i Nfilm HD to Cię poniosło
Awatar
bywam tu czasem
08-05-2011 23:57

EskaTV i PoloTVicon_smile
Awatar
ważna osoba
09-05-2011 12:49

@kamil18324, przecież te kanały są FTA, więc można sobie je ręcznie dodać :sarcastic
Awatar
stały bywalec
09-05-2011 17:30

A więc po kolei-kanały dziecięce-najmocniejsza strona CP.Dzięki bogatej ofercie kanałów dziecięcych kupiłem CP i co za tym idzie jestem tutaj.7 kanałów do tego dojdzie nick jr ii nickelodeon hd.Oferta wystarczająca.Muzyczne-dodadzą MTV ROCK.Samemu można dołączyć ESKATV,Rebel TV,POLO TV i Czwórkę.Mogliby dołączyć MTV Dance i Deluxe Music,ale to nierealne(nadaje z astry).Sport-brakuje Sportklubu.Reszta nierealne-Orange sport, Canal+ Sport czy SPORT1(nadaje z astry).Filmowe-nie oglądam to się nie wypowiadam.Dokumentalne-jest dobrze,ale może być lepiej.Discovery Historia,ID te kanały chciałbym w CP.Jeszcze paczka BBC-moim zdaniem niedługo powrócą do CP i Viasaty raczej nierealne.Reasumując-jest dobrze,ale nigdy nie jest tak dobrze,żeby mogło być lepiej.
rozkręcam się
09-05-2011 21:16

IFILM można zastąpić hyper ponieważ ifilm ma kiepską jakość dwa razy gorszą od polskiej telewizji i dla tego hyper powinien znaleźć się na miejscu ifilm albo inny kanał kanał na przykład france 2 HD
jestem zawsze
11-05-2011 00:49

Ifilm hehe nie dzieki,Hyper ok . Viasaty,TV1000 i juz wsio Nsport,Nfilmy,Sportkluby.Dac N Polsat Sport Hd,Polsat Sport
Awatar
ważna osoba
11-05-2011 15:18

Dla mnie najważniejsze, ażeby powróciły kanały BBC do oferty CP. Ucieszyłbym się z kanałów Viasatów i Discovery Historia. Przydałyby się też (poza zapowiadanym MTV Rocks) kanały MTV Hits i MTV Dance. Wówczas oferta kanałów muzycznych wyglądałaby znacznie lepiej, bo obecnie są to 2 kanały z czego 1 jest kanałem HD. Kanałów muzycznych FTA nie wliczam, ponieważ nie trzeba być abonentem CP, aby mieć do nich dostęp.
Awatar
bardzo ważna osoba
11-05-2011 15:39

Oto moja lista życzeń:
1. SciFi (Syfy) Channel
2. Universal Channel
3. History Channel
4. Discovery Historia
5. Viasaty
6. BBC (mogą)
Udostępnij ten temat