Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?

Jakie kanały powinny znaleźć się w ofercie?

Awatar
jestem zawsze
10-08-2011 19:43

To samo możesz powiedzieć o TVR czy CSB TV jednak te są na liście 1cpn1 - muzyczne, Rodin i Edusat też powinny ponieważ są już w Nce i Cyfrze + więc 1cpn1 nie powinno robić problemu także jeżeli o kolejne stacje zagraniczne typu Ictimai TV,Armenia 1 czy San Marino TV czy paczkę RTV Slo i RTR Planeta.
Awatar
wkręcam się
18-08-2011 17:26

- powrót paczki BBC
- paczkę Viasat
- Discovery ID i Historia( w C+ i N są więc w 1cpn1 powinny być)
- Eska Tv i MTV Rock
- TVP Historię ( też w SD)
- Fresz.TV i TV Disco i TV Puls 2( po wystartowaniu)
- Crime & Investigation
- SCI FI
- Filmboxy
- HISTORY (SD I HD)
- Trace

RADIO

- Chili Zet
- Anty Radio
- Tok FM

icon_smile
jestem zawsze
18-08-2011 17:37

Widzę, że kolega idzie na ilość.icon_wink
Paczka BBC na pewno przydałaby się, a co do Viasat to przyznam, że nigdy nie oglądałem, ale słyszałem, że większość ich oferty to produkcje mi.in. BBC czy Discovery, więc czy ona są, aż tak wartościowe, jak to się często mówi?
Może kiedyś do oferty trafią, tak wyczekiwane przez kibiców sportowe kanały czyli Sportklub, Sportklub+ oraz ESPN America.
Uważam, że te kanały nie byłyby konkurencją dla kanałów Polsatu, ale ich uzupełnieniem. Może, więc kiedyś Cyfrowy Polsatu zmieni swoją strategię, co do tych kanałów?
Awatar
jestem zawsze
18-08-2011 17:54

-Sportklub / Sportklub+
- paczka BBC
- ESPN America
- Viasaty
- Filmbox Extra i Filmbox Family
- Universal Channel
rozkręcam się
18-08-2011 20:23

Ja osobiscie czekam na :

Viasat History HD /Viasat Nature HD lub History HD

TVP1 HD i TVP2 HD jak beda nadawac?

Radio Eskaicon_wink
jestem zawsze
18-08-2011 20:31

Na kanały HD to jest potrzebny nowy transponder. A z nimi wśród polskich platform jest kiepsko.
Niby Cyfrowy Polsat wśród priorytetów wymienia rozszerzanie oferty kanałów HD, ale tak naprawdę nie ma nie miejsca.
Ostatnio Cyfra+ kawałek transponder wydzierżawiła, ale to jest tyle, co kot napłakał. Gdyby tak ze dwa transpondery wpadły w łapki polskich platform to można by było coś podyskutować, a tak to możemy ponarzekać na jakość obecnych kanałów HD.icon_wink
jestem zawsze
18-08-2011 20:31

Gałganek te kanaly HD narazie napewno niebeda w CP. Chyba ze sie znajdzie miejsce na transponderze na Hot Bird.
jestem zawsze
18-08-2011 20:39

Także wspomniałem o transponderach, ale to nie jest jedyny warunek jeśli chodzi o kanały Viasat. Tu głównie rozchodzi się o kwestie finansowe.
Udostępnij ten temat