Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
25-02-2013 15:57

Po 8 odcinkach tego sezonu "Dlaczego Ja" traci widzów , ogląda ten program 2,44 mln o 50 tyś. mniej niż rok temu i plasuje się na drugim miejscu . Z czym przegrywa "Dlaczego Ja" ? icon_smile
Awatar
przyjaciel strony
25-02-2013 16:00

@doniu, Pewnie z "Ukrytą prawdą" z TVN-u icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
25-02-2013 18:43

doniu napisał(a):

Po 8 odcinkach tego sezonu "Dlaczego Ja" traci widzów , ogląda ten program 2,44 mln o 50 tyś. mniej niż rok temu i plasuje się na drugim miejscu . Z czym przegrywa "Dlaczego Ja" ? icon_smile

z jedynką. Jest wtedy teleexpress i jaka to melodia. Ale w grupie komercyjnej wygrywa dość wyraźnie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-02-2013 08:17

Pierwszy odcinek "Zdrad": ipla.tv/Zdrady-od...od-5662293.

Nie oglądałem całości, a tak na szybko przejrzałem - jest inny lektor - Tomasz Knapik. Poza tym, jest to tak kręcone, że niby jest to realny program telewizyjny, do którego zgłaszają się ludzie podejrzewający partnera o zdradę. Nie jest to na pewno kolejna kopia "Dlaczego ja?", ale ja fanem tego serialu na pewno nie będę.
Awatar
bardzo ważna osoba
28-02-2013 21:07

Co do Serialu Zdrady to powinni po 23 puścic ten serial bez cenzury było by na co popatrzeć xd ^^
Awatar
bardzo ważna osoba
28-02-2013 21:52

Dlaczego ja? i Trudne sprawy też powinny być emitowane o jakiejś późnej porze w wersji bez cenzury. Również byłoby ciekawie.
grin
Awatar
bardzo ważna osoba
28-02-2013 22:08

Amerykańska wersja nie byla razyserowana na planei byli nawet ochroniarze, którzy w razie potrzeby rozdzielali tych co skakali do bicia
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-03-2013 10:58

Jarek napisał(a):

Amerykańska wersja nie byla razyserowana na planei byli nawet ochroniarze, którzy w razie potrzeby rozdzielali tych co skakali do bicia

Jarku, to nie jest ta wersja - polskie "Zdrady" powstają na podstawie rosyjskiego formatu, a nie amerykańskiego. To jest trochę coś innego. Zresztą, pod koniec odcinka jest to podane - jest nawet taka plansza po rosyjsku icon_wink.
Udostępnij ten temat