Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
02-09-2013 22:45

Jak tylko dowiedziałem się, że serial Czyja wina? produkuje Tako Media to wiedziałem już, że będzie to wielka lipa....coś czuje, że w wiosennej ramówce nie zobaczymy tego serialu...i te teksty: ''Jak byłem mały i płakałem, to sąsiedzi myśleli, że pies szczeka" albo..."Kawałek mózgu mi zabrali" icon_green...masakra...i ta scenografia, jakby serial był z lat 90....nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać icon_razz.gif
Awatar
bardzo ważna osoba
02-09-2013 22:58

Tako Media chyba najlepiej sprawdza się tylko w Dlaczego ja?, Trudnych sprawach oraz Pamiętnikach z wakacji i przy tych pozycjach powinni pozostać, a nie wymyślają jakieś Nieprawdopodobne, a jednak, Zdrady czy właśnie ww Czyja wina?.
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-09-2013 01:15

Niepotrzebnie krytykujemy ten program, bo on po prostu oparty jest na formacie o nazwie "Crazy Court", czyli "Szalony sąd".

Oryginał: http://aflproduct...mp;lang=en.

Przeczytajcie opis. Jest po angielsku, ale jakoś sobie poradzicie icon_wink.

Błędem Polsatu było nadanie mu nazwy "Czyja wina?". Bo ta nazwa nie oddaje charakteru programu. "Szalony sąd" to rzeczywiście jest idealne określenie.
Awatar
ekipa moderatorska
03-09-2013 11:11

Tak, to byłby idealny tytuł.
Awatar
bardzo ważna osoba
03-09-2013 15:55

Czyli jednak Polsat nie wszystkim zadowoli widzów, mimo że pojawiło się tyle nowości.
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-09-2013 19:28

Dla porządku trzeba jeszcze wspomnieć o "Ślubnej gorączce". Paradokument jak paradokument. Z ciekawostek - producentem kreatywnym tego serialu była jeszcze Agata Młynarska.

http://www.ipla.t...od-5799757
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-09-2013 00:18

"Czyja wina?", jak się można było spodziewać, ma słabe wyniki. Jak można przeczytać na innym portalu - średnio 330 tys. widzów (7,85% w 4+ i 8,97% w 16-49). Strasznie więc zaniża oglądalność Polsatu. Pewnie powtórki o 09:00 robią to samo. Eksperyment sądowy można uznać za nieudany.
Awatar
bardzo ważna osoba
10-09-2013 00:29

To coś nie przypomina nawet sądu. Brak prokuratora, adwokatów, prawdziwych rozpraw, świadków, rozmów itp. Niewypał i tyle. Jeszcze ta gra nie-aktorska tych ludzi. Polsat powinien jak najszybciej zdjąć to z anteny.
wink
Udostępnij ten temat