Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
bardzo ważna osoba
28-02-2014 18:21

Także wolałem Karolinę Głowacką była fajniejsza icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
20-03-2014 14:59

Według ramówki 1pol na kwiecień, już pod koniec kwietnia skończą się nowe odcinki Dlaczego Ja, Malanowskiego i Dnia, który zmienił moje życie. Później polecą ich powtórki. Co oznacza zaledwie 35-40 odcinków w tych seriach. Albo stwierdzili, że nie ma znaczenia czy powtórka, czy premiera, bo oglądalność jest podobna. Albo to już jest koniec tych produkcji. Gdyby to opcja numer dwa to powinni je zastąpić np: Pielęgniarkami, które nadal będą mieć nowe odcinki, a kto w kwietniu, gdy jest ładna pogoda ogląda telewizję w południe?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-03-2014 18:22

Co do "Malanowskiego" to zawsze te serie były takie krótkie i nawet pan Cieślak w wywiadzie dla "Tele Tygodnia" mówił, że Polsat zamówił 40 odcinków do wiosennej ramówki.

Aczkolwiek inne paradokumenty miały zazwyczaj dłuższe serie. Widocznie jednak wprowadzenie dodatkowych dwóch pasm emisyjnych (12:00 i 13:00) poskutkowało skróceniem liczby odcinków w seriach. "Pielęgniarki" też mają 40 odcinków w serii, tyle że ruszają 31 marca, wiec skończą się później.
Awatar
bardzo ważna osoba
20-03-2014 21:31

W najnowszym odcinku Zdrad będzie tylko jedno zlecenie

Odcinek już dostępny w Ipla --> http://www.ipla.t...od-5910839
Awatar
rozkręcam się
21-03-2014 10:56

Zdrada - raz to tylko widziałem i w sumie nie wiem, co o tym myśleć... Z jednej strony śmiać mi się chce na te wydumane historie i pseudośledztwa, ale z drugiej strony, tak to chyba prozaicznie w życiu wygląda, bez żadnych fajerwerków....
Awatar
ekipa moderatorska
22-03-2014 00:24

A mnie w tym serialu zawsze rozśmieszało "śledzenie podejrzanych" dwoma busami mrgreen
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-03-2014 15:30

Dla formalności muszę tutaj napisać, że "Zagadki kryminalne" z TV4 to też jest paradokument, produkowany oczywiście przez Tako Media. Też są tam wypowiedzi bohaterów, tzw. setki - tyle, że też policjantów czy zamaskowanych panów śledczych. Na ekranie cały czas jest logo programu. I w ogóle jest to takie sobie - nawet występuje ten sam policjant co w "Trudnych sprawach" czy "Dlaczego ja?".

Na końcu w napisach jest Tako Media dla Telewizji Polsat Sp. z o. o., a wcześniej pojawia się jedno nazwisko kogoś z Czwórki z podpisem - redakcja TV4. Oczywiście chodzi o napisy końcowe.

W napisach jest też informacja, że serial jest dostępny w IPLI, ale jakoś go tam nie ma icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-03-2014 14:28

Świeży ranking seriali z minionego tygodnia (NAM dla swiatseriali.pl). Jak widać, seriale paradokumentalne Polsatu nawet sobie radzą. Dobry wynik "Zdrad" - to lepsza oglądalność od "Top Chefa" czy "To nie koniec świata" - oczywiście pod względem liczby widzów, nie udziałów, bo tych tutaj nie ma podanych, ale na pewno są niższe.

1. M jak miłość - TVP2 7.17 mln
2. Ranczo - TVP1 6.23 mln
3. Na dobre i na złe - TVP2 5.70 mln
4. Barwy szczęścia - TVP2 4.64 mln
5. Ojciec Mateusz - TVP1 4.50 mln
6. Szpital - TVN 2.99 mln
7. Na Wspólnej - TVN 2.99 mln
8. Komisarz Alex - TVP1 2.82 mln
9. Klan - TVP1 2.60 mln
10. Pierwsza miłość - Polsat 2.55 mln
11. W-11 Wydział Śledczy - TVN 2.53 mln
12. Świat według Kiepskich - Polsat 2.53 mln