Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-04-2014 00:29

Z najnowszego ogłoszenia Tako Media może wynikać, że jesienią wrócą "Pamiętniki z wakacji". Wśród seriali tam wymienionych, które mają mieć nowe serie, są właśnie "Pamiętniki z wakacji" i inne produkowane dla Polsatu, ale bez "Dnia, który zmienił moje życie" (aczkolwiek na końcu jest "i nie tylko" icon_wink). Są tam też wymienione "Zagadki kryminalne" z TV4.

Nie wiem, czy ten ewentualny powrót "Pamiętników..." to dobry pomysł, bo ostatnia seria miała słabe wyniki.

Z ogromną przyjemnością ogłaszamy, że 12. kwietnia gościć będziemy w Wałbrzychu! Każdy z Was będzie mógł spróbować swoich sił w naszym castingu do nowej serii programów: Pamiętniki z wakacji, DLACZEGO JA?, Trudne Sprawy, "Zagadki kryminalne", "Zdrady" i nie tylko! Jesteśmy do Waszej dyspozycji w godzinach 10-20 w Hotelu Qubus, ul. P. Wysockiego 45.
Jeśli masz ochotę na to, aby sprawdzić się w nowej roli, zobaczyć produkcję serialu "od kuchni" i zarobić dodatkowe pieniądze, zgłoś się do nas!
Szukamy osób w różnym wieku od 0 do 100 lat, doświadczenie nie jest wymagane!
Casting ma charakter otwarty - nie wymagamy wcześniejszych zgłoszeń i zapisów.
Awatar
bardzo ważna osoba
05-04-2014 00:51

Szukamy osób w różnym wieku od 0 do 100 lat, doświadczenie nie jest wymagane!

Oni z tym tak na poważnie?
icon_greenicon_lol
Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-04-2014 16:45

Serio - zdarzają się przecież historie, gdzie i niemowlak jest potrzebny, a i staruszek również icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
05-04-2014 17:00

Niemowlak w sumie częściej, niż jakieś staruszek w wieku 80-90 lat.
icon_green
Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
05-04-2014 19:16

MN napisał(a):

Z najnowszego ogłoszenia Tako Media może wynikać, że jesienią wrócą "Pamiętniki z wakacji". Wśród seriali tam wymienionych, które mają mieć nowe serie, są właśnie "Pamiętniki z wakacji" i inne produkowane dla Polsatu, ale bez "Dnia, który zmienił moje życie" (aczkolwiek na końcu jest "i nie tylko" icon_wink). Są tam też wymienione "Zagadki kryminalne" z TV4.

Nie wiem, czy ten ewentualny powrót "Pamiętników..." to dobry pomysł, bo ostatnia seria miała słabe wyniki.

Rok temu widziałem kilka podobnych ogłoszeń Tako Media, w którym informowali, że można było zgłaszać się do takich programów jak: "Pamiętniki z wakacji" czy "Nieprawdopodobne a jednak"(!). Mimo to nowe serie tych programów nie pojawiły się w ramówce stacji. Myślę, że teraz będzie podobnie....pewnie piszą tak, aby zachęcić więcej ludzi do przyjścia na casting. icon_smile Dlatego też ostatnio podchodzę ostrożnie do tych ogłoszeń. icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
05-04-2014 21:25

Te seriali robią taśmowo. Więc nazwa nie ma dużego znacznie. Wszystko zależy do tego ile dostaną zamówień. Pamiętniki są wyjątkiem, bo tam trzeba wyjechać z Polski.

Jesienią Polsat musi pozmieniać dużo w tych pasmach, bo wyraźnie ostatnimi czasu jest słabiej. Przydałyby się nowości, albo przeniesienia Pielęgniarek na lepszą porę. A Dlaczego Ja i Trudne Sprawy niech przeniosą na Tv4.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-04-2014 00:56

Zgadzam się z Tobą Staszku. Te szpitalne paradokumenty mają spory potencjał, co widać po bardzo dobrych wynikach "Szpitala", a przecież "Pielęgniarki" z tymi ponad 600 tys. widzami o 12:00 nie wypadają wcale źle. Widziałbym "Pielęgniarki" o 17:00. Pewnie zresztą i tak ta pierwsza seria ma bardziej charakter testowy.

A tak w ogóle to widać zmęczenie materiału klasycznymi paradokumentami, dlatego idzie się w specjalizację - w ścisłe grupy - o nauczycielach, lekarzach, pielęgniarkach. Nawet teraz mamy te "Zagadki kryminalne" z TV4, które też idą tą drogą. Ale dałbym widzom odpocząć od tych paradokumentów i zacząłbym szukać jednak czegoś nowego. Może niepotrzebnie wszyscy postawili krzyżyk na teleturniejach icon_wink?
Awatar
ekipa moderatorska
06-04-2014 10:49

Jakiś teleturniej powinien się pojawić. Paradokumenty swój szczy mają już za sobą. Większość nowych jest niewypałami, a stare powoli tracą widzów. Więc powrót teleturniejów jest bliski.
Udostępnij ten temat