Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-04-2014 13:39

Ostatnie wyniki oglądalności: http://biznes.one...news-detal pokazują, że warto chyba przesunąć "Pielęgniarki" na 17:00, skoro "Szpital" TVN-u robi takie dobre wyniki.
Awatar
ekipa moderatorska
14-04-2014 14:25

Seriale Polsatu wyraźnie w odwrocie. Po kilku latach świetnych wyników. Ale nic dziwnego, potrzeba zmian. Tak jak sugerujesz Pielęgniarki powinny być awansowane.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-05-2014 00:33

Staszek napisał(a):

Według ramówki 1pol na kwiecień, już pod koniec kwietnia skończą się nowe odcinki Dlaczego Ja, Malanowskiego i Dnia, który zmienił moje życie. Później polecą ich powtórki. Co oznacza zaledwie 35-40 odcinków w tych seriach. Albo stwierdzili, że nie ma znaczenia czy powtórka, czy premiera, bo oglądalność jest podobna. Albo to już jest koniec tych produkcji. Gdyby to opcja numer dwa to powinni je zastąpić np: Pielęgniarkami, które nadal będą mieć nowe odcinki, a kto w kwietniu, gdy jest ładna pogoda ogląda telewizję w południe?

Ostatecznie "Dlaczego ja?" nadal ma premierowe odcinki i tak będzie do 23 maja włącznie. "Malanowski..." nie został przedłużony i już lecą powtórki. To samo z "Dniem, który zmienił...". Myślę, że zmienili zdanie w sprawie "Dlaczego ja?", bo w tym czasie mają identyczny program w TVN-ie, więc nie mogą oddawać pola konkurencji.

Z kolei premierowe odcinki "Trudnych spraw" będą do 28 maja włącznie.
Awatar
bardzo ważna osoba
24-07-2014 12:45

Wczoraj zakończono emisję Pielęgniarek o 12:00. W ich miejscu pojawiła się Ślubna gorączka.
icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
30-07-2014 13:48

Od września na antenę Polsatu wracają "Pamiętniki z wakacji". Tak wynika przynajmniej z materiału, który był w "Wydarzeniach". icon_wink

http://www.ipla.t..._container
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-07-2014 14:26

Jak w kwietniu pisałem o powrocie "Pamiętników z wakacji", to nikt mi nie wierzył icon_wink. Ja też nie do końca icon_lol. Także, jak widać, to już od dawna było zaplanowane.
Awatar
bardzo ważna osoba
30-07-2014 14:35

Dorobili się na pozostałych serialach, to teraz najwidoczniej ich stać na produkcję Pamiętników z wakacji.
icon_smile
bywam tu czasem
30-07-2014 18:32

Bardzo lubiałem Pamiętniki z wakacji icon_smile Ten klimat wakacyjny mi się bardzo podobał. Mam nadzieję, że tako media nie zniszczy znowu tego jakimiś dziwnymi historyjkami, które wyglądają tylko tak jakby to już było robione na siłę dla pieniędzy.
Udostępnij ten temat