Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu
W zeszłym sezonie było odwrotnie - przypominam. Właśnie "Dzień, który zmienił moje życie" oraz "Pielęgniarki" miały 40 odcinków . Widocznie taka taktyka Polsatu.
Może to przez wyniki oglądalności. Dlaczego ja? oraz Trudne sprawy stały się już za bardzo naciągane i oklepane, a Dzień, który zmienił moje życie oraz Pielęgniarki to coś świeższego i ludzie wolą to oglądać.
Po prostu narobili tych seriali tyle, że widzom i tak wszystko jedno, czy to powtórki czy premiery. Świadczą o tym dobre wyniki "Dzień, który zmienił moje życie". Mimo że ten serial do września powtarzano chyba dwukrotnie - właśnie w kółko puszczano te pierwsze 40 odcinków.
malanowski też się szybko zawsze kończy.
Prawdopodobnie jest tak, że budżet na paradokumenty pozostał bez zmian. Ale jest ich więcej. Stąd robią krótsze serie, aby finansowo utrzymać ten sam poziom.
Natomiast "Zdrady" w tym sezonie przeżywają drugą młodość. W zeszłym tygodniu odcinek oglądało aż 2,13 mln widzów. Dane: http://www.swiats...gladalnosc.