Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
bardzo ważna osoba
27-10-2014 16:21

Dobrze, że przynajmniej Dzień, który zmienił moje życie oraz Pielęgniarki są nadawane normalnie.
icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-10-2014 16:23

W zeszłym sezonie było odwrotnie - przypominam. Właśnie "Dzień, który zmienił moje życie" oraz "Pielęgniarki" miały 40 odcinków icon_wink. Widocznie taka taktyka Polsatu.
Awatar
bardzo ważna osoba
27-10-2014 16:31

Może to przez wyniki oglądalności. Dlaczego ja? oraz Trudne sprawy stały się już za bardzo naciągane i oklepane, a Dzień, który zmienił moje życie oraz Pielęgniarki to coś świeższego i ludzie wolą to oglądać.
icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-10-2014 16:34

Po prostu narobili tych seriali tyle, że widzom i tak wszystko jedno, czy to powtórki czy premiery. Świadczą o tym dobre wyniki "Dzień, który zmienił moje życie". Mimo że ten serial do września powtarzano chyba dwukrotnie - właśnie w kółko puszczano te pierwsze 40 odcinków.
Awatar
bardzo ważna osoba
27-10-2014 16:38

Sam osobiście oglądałem ten serial prawie codziennie, nawet w czasie emisji powtórkowej. Moim zdaniem, historie są ciekawsze i lepiej przedstawione.
icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
27-10-2014 17:34

malanowski też się szybko zawsze kończy.
Prawdopodobnie jest tak, że budżet na paradokumenty pozostał bez zmian. Ale jest ich więcej. Stąd robią krótsze serie, aby finansowo utrzymać ten sam poziom.
Awatar
bardzo ważna osoba
27-10-2014 17:36

Nie zdziwię się, jak Malanowskiego i partnerów przeniosą do TV 4.
icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-10-2014 17:49

Natomiast "Zdrady" w tym sezonie przeżywają drugą młodość. W zeszłym tygodniu odcinek oglądało aż 2,13 mln widzów. Dane: http://www.swiats...gladalnosc.
Udostępnij ten temat